laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 28
de noviembre de 2018

L’AJUNTAMENT DE TAVERNES REP UNA SUBVENCIÓ DE 199.830 EUROS PER A UN PROGRAMA DE TALLER D’OCUPACIÓ AL VOLTANT DE LA MILLORA DE L’ACCESSIBILITAT I L’ENTORN

 

• El Taller d’Ocupació es desdoblarà en dues especialitats; la d’operacions auxiliars d’acabats rígids i d’urbanització, i la de fàbrica d’obra.
• Els aspirants a alumnat/treballador del taller hauran de tenir 25 anys o més, estar en situació d’atur i acreditar formació específica.

La Direcció General d’Ocupació i Formació, depenent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha resolt concedir a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna una subvenció global màxima de 199.830 euros per a la realització, mitjançant un Programa de Taller d’Ocupació, del projecte “Millorar l’accessibilitat i l’entorn a Tavernes de la Valldigna”.

Dit projecte té com a objectiu la realització de treballs encaminats a millorar l’entorn i l’accessibilitat de diferents espais del municipi valler. Les tasques afectaran tant a la via pública (eliminant obstacles, rehabilitant voreres, rectificant accessos i passos de vianants) com a espais esportius i zones de jardí.

El Taller d’ocupació es desdoblarà en dues especialitats, la d’operacions auxiliars d’acabats rígids i urbanització, per una banda, i la de fàbrica d’obra, per altra banda. El projecte està estructurat per tal que durant tot el període de desenvolupament del Taller, l’alumnat/treballador alterne la formació amb el treball i la pràctica professional a través de la formalització d’un contracte remunerat per a la formació i l’aprenentatge.

Per tal de prendre part en el procés de selecció d’alumnat/treballador, caldrà tenir 25 anys o més, estar en situació d’atur i acreditar la formació específica prèvia que exigisca l’especialitat a la que s’opta.

La recepció d’esta nova subvenció, segons l’edil de Foment d’Ocupació, Josep Llàcer “demostra el compromís d’este equip de govern per la formació i el foment d’ocupació. Seguim treballant per millorar l’ocupabilitat dels veïns i veïnes de Tavernes. Ara, amb un taller d’ocupació en l’especialitat d’obra pública que, a banda de formar a l’alumnat seleccionat, servirà per a millorar l’accessibilitat i l’entorn de la nostra ciutat”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.