laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


PSPV-PSOE (Oliva)
Fuente: PSPV-PSOE (Oliva)
Valencia 27 de noviembre de 2018

EL GRUP SOCIALISTA MUNICIPAL D'OLIVA, VOTA EN CONTRA D’ENCETAR UN ALTRE PROJECTE, EN AQUEST CAS EL PALAU I L’ENGINY, PER UNA QUANTIA DE QUASI 600.000€, JA QUE ENTÉN, QUE EN AQUESTS MOMENTS EXISTEIXEN ALTRES INFRAESTRUCTURES QUE NECESSITEN D'INVERSIONS

 

• Bloc-Compromís va presentar la modificació pressupostària per invertir 600.000 € per traure alguns elements del Palau dels Centelles, així com rehabilitar, de nou, la Torre de la Comare i encetar el projecte de l’Enginy. Alguns membres de l’equip de Govern votaren abstenció a aquest projecte, el que denota la falta de planificació i consens a la mateixa corporació municipal.

«La primera raó per la que el Grup Socialista pensa que no és el millor moment per portar a terme aquesta inversió, és per que entenem que existeixen altres prioritats, que per necessitat, urgència i ja estan començats o necessiten rehabilitar, cal que es porte a terme la inversió corresponent. Tenim el retén de la policia per acabar, l’Ajuntament que ens cau el sostre, l’Hort de Palau sense saber ben bé que fer en ell, el Trinquet Vell o la situació de deteriorament del Teatre Olimpia, entre d’altres, que necessiten de la inversió corresponent per part de l’Ajuntament» indica Mengual.

El plantejament del Govern denota de falta de consens, i per tant, el Grup Municipal entén que encetar ara un projecte a 12 milions d’euros a 18 anys, pot ser, de nou, un fracàs. «Si no estem convençuts, ens passarà com en la Torre de la Comare, que ara de nou es tornarà a rehabilitar» menciona el portaveu socialista.

El Grup Socialista Municipal, també es posiciona al costat de fer un anàlisi del Patrimoni, i veure les necessitats més urgents, «tenim el Castell de Santa Anna, les xemeneies dels Rejolars, l’ermita de Sant Antoni...i necessitem una planificació i un pacte de totes les forces polítiques» analitza Mengual.

Per tant, el Grup Socialista, es va posicionar en el NO el passat plenari, ja que entén que existeixen a dia de hui altres prioritats on portar a terme les inversions, i el cost de 12 milions d’euros del Palau, entenem que caldria també fer una consulta ciutadana, ja que va a hipotecar-se les inversions per als propers 18 anys.

«Primer, allò urgent i necessari, després anàlisi patrimonial, i finalment planificació i consens. No és possible que a l’àmbit del Palau sols Compromís i EU voten a favor, i la resta es posicione a l’abstenció, i el PSPV-PSOE al NO, i que es continue en un projecte en aquest cost. Compromís ha d’entendre que no pot governar i decidir tot en 5 regidors, i hipotecar Oliva per als propers 18 anys» comenta Mengual

Des del Grup Socialista Municipal no entenem com no es planifiquen les prioritats, com no responem a les necessitats del nostre municipi, on s’observa falta de pintura, falta de millora de les voreres, empitjorament dels camins rurals, necessitat de millora dels contenidors, dels parcs,...o d’infraestructures ja acabades, o encetades per finalitzar, i que ens hipotequem per als propers 18 anys en la inversió del Palau dels Centelles.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.