laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: Pere Millet/2018
Fuente: Compromís per Gandia
Valencia 26 de noviembre de 2018

MÉS DE 500 PERSONES ACOMPANYAREN JOSEP ALANDETE EN LA PRESENTACIÓ COM A CANDIDAT A L’ALCALDIA DE GANDIA

 

• Divendres 23 d’octubre va tindre lloc l’acte de presentació del nostre candidat a l’Alcaldia de Gandia, Josep Alandete. Més de 500 persones ompliren de gom a gom la carpa situada en el carrer Tossal de la nostra ciutat. L’acte va ser presentat per Anna Costa i hi intervingueren Laura Morant, regidora de l’Ajuntament de Gandia, Josep Alandete i Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats.

Nombrosos càrrecs públics de la coalició volgueren donar suport en un dia tan especial en el camí cap a la primera Alcaldia de Compromís en la nostra ciutat. Josep Miquel Moya, director General d’Esports; Jordi Juan, diputat a les Corts Valencianes i alcalde de Tavernes de la Valldigna; Pilar Moncho, diputada provincial; Tomàs Ferrandis, president de la Mancomunitat de la Safor i alcalde de Xeresa; alcaldes de Bellreguard, Beniarjó, Oliva i Palmera. Estigueren també presents altres exregidors referents del nacionalisme a la nostra ciutat des del 1979 com Cebrià Molinero, Bernat Rodríguez i Jesús Garcia.


Momento de la intervención de Josep Alandete - Foto: Pere Millet/2018

En un discurs molt emotiu, interromput sovint per aplaudiments encoratjadors, Josep Alandete signà un contracte amb tots els presents i el veïnat de Gandia pel bé comú, la justícia, el país i la millor de la ciutat. També apostà per la celebració de primàries obertes a la ciutadania per a la tria dels restants llocs de la llista i va anunciar que proposarà a Compromís formar una llista única amb totes les altres forces d’esquerra per evitar la pèrdua dels 3.300 vots que no van obtindre representació en les eleccions municipals del 2015.


Momento de la intervención de Joan Baldoví - Foto: Pere Millet/2018

Joan Baldoví exposà les polítiques que estan desplegant-se gràcies al vot afirmatiu de Compromís a la moció de censura al govern del PP, fent èmfasi en la defensa dels interessos valencians i la necessitat de mantindre un to de diàleg i bones formes en l’actuació política. Per últim, afegí que cal generositat per aconseguir les fites polítiques.

En els prolegòmens actuà el Grup de Danses Brials i Postisses i per finalitzar l’acte polític la Colla Penya Roja Tabal i Dolçaina, formada per exalumnes del nostre candidat, ,interpretà una sentida Muixeranga, amb tot el públic dret i en respectuós silenci.

Després del sopar, Baraca i Capa de Plàstic amenitzaren una vetlada espectacular que enceta el camí cap a la primera alcaldia de Compromís en la nostra ciutat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.