laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Benifairó de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Benifairó de la Valldigna
Valencia 26 de noviembre de 2018

L’ESCOLETA INFANTIL DE BENIFAIRÓ SERÀ COMPLETAMENT GRATUÏTA A PARTIR DE GENER

 

• La gratuïtat de l’educació en qualsevol dels seus nivells, és un objectiu que la societat ha de marcar-se per poder eliminar les desigualtats, i oferir les mateixes oportunitats a tot el gros de la població. Amb aquesta premissa, i després de l’estudi de viabilitat, el ple de l’ajuntament de Benifairó de la Valldigna, va aprovar per unanimitat la proposta del govern municipal d’oferir la gratuïtat de l’únic segment educatiu que encara no ho era.

La Conselleria d’Educació, des d’aquest curs assumeix els costos dels alumnes de dos a tres anys, oferint-se sense cap cost. Per tant, són les famílies dels alumnes més menuts les qui encara paguen part del servei. Front aquesta situació i atenent a la bona marxa de l’economia municipal, l’equip de govern va elevar la proposta d’oferir el servei completament gratuït a les famílies. També com a forma de fomentar la natalitat i combatre el despoblament que està sofrint l’àmbit rural, i concretament Benifairó.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.