laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de el acto de condena
Foto: AyuTavernes/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 23
de noviembre de 2018

TAVERNES CONDEMNA LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES AMB LA LECTURA DEL MANIFEST DEL GRUP TREBALLANT PER LA IGUALTAT

 

• Alcalde, regidors, membres de la corporació, treballadors i ciutadans de Tavernes s’han congregat a les portes del consistori municipal per a condemnar i unir forces contra la xacra de la violència masclista.
• El manifest elaborat pel grup Treballant per la Igualtat també s’ha llegit posteriorment a les portes de la seu del Partit Judicial de Sueca.

Tavernes de la Valldigna ha condemnat este matí la violència contra les dones amb la lectura del manifest elaborat pels membres del grup Treballant per la Igualtat del Partit Judicial de Sueca, del qual és membre l’Ajuntament valler. Alcalde, regidors, membres de la corporació, treballadors i ciutadans de Tavernes s’han congregat a les portes del consistori municipal per a condemnar i unir forces contra la xacra de la violència masclista, “una realitat que no ens podem permetre, tolerar ni amagar”, com s’apuntava al manifest llegit per Noèlia Alberola, regidora d’Igualtat.

Este acte s’emmarca dins de les reivindicacions al voltant de la commemoració del 25-N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, en les què la Regidoria d’Igualtat ha preparat diverses reivindicacions per a conscienciar a la població de què lluitar per a acabar amb la violència masclista és un deure de tots i totes. Ahir mateix, la Casa de la Cultura va acollir la I Jornada al voltant de la Violència de Gènere, amb el lema Tavernes per la Igualtat, i que va comptar amb la presència de jutges, advocats, cossos de seguretat i víctimes de la violència de gènere per a debatre i treballar conjuntament per una societat igualitària i lliure de violència contra les dones.

Per a la vesprada de hui, s’ha programat un acte institucional a partir de les 20.00h, en el qual es podrà gaudir de l’actuació de la Coral 15 de Març i comptarem amb la presència de Mònica Álvaro Cerezo, diputada de Polítiques Socials de les Corts Valencianes. Per a tancar l’acte institucional, Pilar Gil Cabedo, jurista assessora de víctimes de la violència de gènere i membre del Moviment Feminista realitzarà la lectura d’un manifest per l’eliminació de la violència contra les dones.

La regidoria d’Igualtat, representada per Noèlia Alberola, també ha estat recolzant la lectura del manifest a la seu del Partit Judicial de Sueca que s’ha realitzat posteriorment als llegits individualment a cada població membre del grup Treballant per la Igualtat.

Contra la violència de gènere és important commemorar dies com el 25-N, però la lluita ha de continuar durant els 364 dies restants, i la conscienciació s’ha de fer extensiva a tota la societat. Hui a Tavernes hem donat un pas dels molts que estem realitzant per a acabar amb esta xacra en la nostra societat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.