laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


PSPV-PSOE (Oliva)
Fuente: PSPV-PSOE (Oliva)
Valencia 15 de noviembre de 2018

EL GRUP SOCIALISTA MUNICIPAL D'OLIVA, DEMANA AL GOVERN UNA SOLUCIÓ IMMEDIATA PER L’ESTAT DEFICITARI DE LA SEGONA PLANTA DE L’AJUNTAMENT

 

• Hui plou dins del despatx del Grup Socialista. Després de moltes denuncies i dels informes dels tècnics municipals que constaten el perill dels que estem a la segona planta de l'ajuntament, reiterem la nostra preocupació al govern i demanem una solució immediata. Hem expressat aquesta situació al si de la comissió d'hisenda, però no hi han diners previstos per a la reforma de l'ajuntament ni tenen cap projecte. Tenim un ajuntament amb nivell d'endeutament 0, amb 1'8 milions d'euros guardats en un caixó i que es perdran el 31 de desembre d'enguany. Lamentem aquesta situació i no compartim les "prioritats" i la falta de planificació d'aquest govern.

“Fa molt mesos que anem indicant que quan plou, també ho fa dintre del despatx. S'han mullat diversos documents, i apareix un seriós risc de la gent que estem treballant allí, així com dels ciutadans que venen a realitzar alguna consulta al despatx del Grup Socialista” indica Mengual

Des de el Grup socialista no entenem com a pesar d’haver desllotjat, el passat 16 d’octubre, a les treballadores d’intervenció de la segona planta, per risc de caiguda del sostre i d’elements connectats a aquest, torna a posar a unes noves treballadores, que abans ocupaven l’edifici de l’Almàssera.

“Ja va caure el sostre de la Policia Local, s'han desallotjat als treballadors d'intervenció, i ja sols quedem alguns treballadors i els dos grups a l'oposició. No es pot continuar amb aquestes condicions” comenta el portaveu socialista.

Ni els treballadors/es, que ocupen aquesta segona planta, ni els partits de l’oposició podem continuar treballant en aquestes condicions. Els despatxos estan plens d’aigua. Demanem solucions, així com proposem que ens deriven a un Centre Municipal com puga ser el Polivalent, per a evitar que aquestes situacions, o inclús, que puga ocòrrer algun fet de major complicació.

“Hi ha un fort desgavell. Observem incrèduls com es desbalafien diners en lloguers a preu d'or, i mentre, continuem estant es situació de greu perill. Hi han goteres, apareixen desperfectes al sostres,...no entenem perquè no es posa solució a aquesta greu situació” finalitza Mengual

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.