laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador
Fuente: Institut Municipal d'Arxius i Biblioteques (IMAB) - Ayuntamiento de Gandia
Valencia 13 de noviembre de 2018

DEL 16 AL 25 DE NOVEMBRE 2018 SETMANA LITERÀRIA DE GANDIA

 

• Arriba la cita anual amb els Premis literaris de Gandia i la setmana d’activitats que envolten aquesta festa literària.
• Les actuals edicions dels guardons són: el LVI premi de Poesia Ausiàs March, el XL premi de Narrativa Joanot Martorell i el II premi a la Trajectòria literària Joan Roís de Corella.
• La setmana arrancarà amb la segona fira del llibre emmarcada en la Setmana literària: Literatura al carrer, que s'inaugurarà el divendres 16 i obrirà fins el 24 de novembre.

El mateix divendres, les comissions falleres infantils ens oferiran el seu imprescindible Homenatge al Tirant lo Blanch, amb la lectura infantil col·lectiva del mateix. El dissabte de matí podem recórrer els carrers de Gandia en Un passeig per les lletres clàssiques i contemporànies, i de vesprada, un concert al Palau: Quattrocento de Capella dels Ministrers.

Al llarg de la setmana tindrem l’oportunitat d’assistir a diversos actes, com la lectura dramatitzada d’El dolçainer prodigiós, la tertúlia literària sobre el darrer treball de Toni Mollà: Tot entra en el pes, la pel·lícula francesa de Cine Pot El taller d’escriptura, o l’acte dedicat a Joan Fuster i la (seua) poesia.

L’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia ens du l’espectacle teatral Passos lleugers, sobre la (des)igualtat entre homes i dones, Saforíssims ens convida a celebrar la setena Nit de contes al Palau, i el CEIC Alfons el Vell ens ha preparat el 22è Homenatge a la Paraula amb l’obra Angoixa, de Mariano Lloret

Fidel a cada convocatòria, el dijous la Ruta del Destapa’t ens oferirà la seua tapa literària.

I l’acte central de la setmana, el Lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Gandia, tindrà lloc el divendres 23 i anirà acompanyat de l’obra Els dies i les dones, de les valencianes Sis Veus.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.