laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 13 de noviembre de 2018

UNA CONFERÈNCIA ABORDA LA SEXUALITAT EN PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

 

• La Asociación Diversidad Física Gandia presenta aquest dijous, 15 de novembre, un tast de conferències on professionals del Centre de Salut de Corea aboradaran temes com la sexualitat, l’atenció al cuidador, el suport al final de la vida, l’ansietat i la depresió... A les 18 hores, a la Casa de la Marquesa.

El regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González, acompanyat de la presidenta de l’Associació Diversitat Física Gandia, M Carmen Pla, ha presentat aquest matí les conferències programades dirigides a la ciutadania per tal de donar visibilitat i formació a les persones amb diversitat física, així com explicar les activitats que realitza l’associació, que estrena directiva i una nova denominació més inclusiva.

“Malauradament, a la nostra ciutat i comarca hi ha moltíssimes persones afectades d’algun tipus de diversitat funcional. Per això necessiten informació i formació. Els temes de les conferències són importants, perquè no solen abordar-se, com ara la sexualitat o la mort... També és important l’atenció i la formació de la persona cuidadora”, ha explicat Pla, qui ha agraït la col·laboració desinteressada dels professionals del Centre de Salut de Corea i de l’Ajuntament de Gandia.

Així, el pròxim dijous 15 de novembre, a les 18 hores, a la Casa de la Marquesa i haurà una conferència que, sota el títol “La salut del pacient amb diversitat física i del cuidador”, oferirà un tast de les diferents xarrades que s’hi aniran programant: “Cuidant al cuidador”, “Sexualitat en persones amb diversitat funcional”, “Suport al final de la vida” i “ansietat i depresió”. A càrrec de professionals del Centre de Salut de Corea.

“Cal agrair a l’associació per ser tan activa, sobretot la nova directiva, i donar veu a les persones amb diversitat física, que en són moltes i necessiten d’un moviment associatiu fort”. González ha convidat la ciutadania a assistir-hi a la conferència del pròxim divendres.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.