laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Potries - Capital Cultural Valenciana
Fuente: Ayuntamiento de Potries
Valencia 13 de noviembre de 2018

EL SECRETARI AUTONÒMIC DE SALUT VISITA EL REFORMAT CONSULTORI DE POTRIES

 

• L’actuació realitzada ha suposat la reforma integral de les instal·lacions sanitàries a Potries.
• S’han invertit prop de 50.000 euros finançats íntegrament per la Conselleria de Sanitat en el marc del Pla d’Humanització de Centres Sanitaris.

El Secretari Autonòmic de Salut i Sistema Sanitari Púbic, Narcís Vázquez, ha visitat hui el consultori mèdic de Potries que va obrir les seues portes aquest dilluns, després de les distintes actuacions de millora que s’han realitzat a les seues instal·lacions, amb el finançament de la Conselleria de Sanitat, on s’han invertit prop de 50.000 euros.

Unes obres realitzades per l’Ajuntament de Potries que han suposat l’adequació integral d’unes instal·lacions molt deteriorades pel pas del temps i han consistit a habilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda, canviar els lavabos, ampliar la sala d’infermeria, renovar les instal·lacions elèctriques, l’aire condicionat i la il·luminació, entre d’altres.

L’Alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, expressava la seua satisfacció “ d’unes actuacions que responen a una reivindicació feta durant molt de temps pels veïns i veïnes de Potries. És per això que hem treballat per aconseguir la implicació de la Conselleria de Sanitat, amb el suport de la qual hem aconseguit, per exemple facilitar l’accés a la gent més gran o amb dificultat motora, una de les nostres prioritats en els edificis públics durant aquesta legislatura”.

Les actuacions han permés, a més d’ajustar l’edifici a la normativa vigent pel que respecta a l’accessibilitat dels espais públics, millorar els espais d’atenció mèdica i de serveis a les necessitats actuals, donat que l’adequació inicial de l’espai datava dels anys 90.

Vázquez ha destacat en la seua visita el fet que “una vegada més es demostra què, quan les administracions es posen d’acord i treballen coordinadament aconsegueixen millorar la vida de les ciutadanes i els ciutadans, i en aquest cas, en un tema tan fonamental com l’atenció sanitària primària. Els resultats, com es pot veure, son ben gratificants”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.