laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador
Fuente: Ayuntamiento de el Real de Gandia
Valencia 12
de noviembre de 2018

EL REAL DE GANDIA CELEBRA LA II SETMANA CULTURAL DE LA GENT GRAN

 

• L’Ajuntament del Real de Gandia ha organitzat la II Setmana Cultural per als jubilats, jubilades i pensionistes del municipi, en la que durant sis dies, els participants podran assistir a diverses activitats, entre tallers, xarrades, jocs o teatre, entre altres.

La inauguració de la Setmana Cultural serà hui dilluns dia 12 a les 17.30h amb un espectacle de màgia. Dimarts 13 a les 18.45h Taller de «Trau-li partit al mòbil» subvencionat per la Diputació de València. Dimecres 14 a partir de les 17.30h hi haurà un taller de Risoteràpia. Dijous 15, a partir de les 15.30h jocs de taula i a les 18h xerrada sobre Reciclatge a càrrec de Joaquin Lerma, amb obsequi per a tots els assistents. Totes aquestes activitats es realitzaran en la Llar dels Jubilats del Real.

Divendres 16 tindrà lloc a les 20.45h l’bra de teate «Superheroïnes» a benefici d’ACDA del Real. Dissabte 17 a les 10h tindrà lloc el Campionat de Petanca i a les 21.30h hores, es donarà pas a la clausura de la Setmana Cultural amb un sopar de catering en el col.legi Beato Carmelo i actuació de la «RondallaAgredolç».

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell ha posat en valor la importància en la societat actual de la Gent Gran i ha mostrat la seua satisfacció per aquesta II setmana cultural.


Cartel anunciador


Cartel anunciador


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.