laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 12
de noviembre de 2018

BELLREGUARD INVOLUCRA A LA INFÀNCIA, L’ADOLESCÈNCIA I LA JOVENTUT EN EL DISSENY DE LES POLÍTIQUES MUNICIPALS

 

• L’Ajuntament convoca el primer de tres tallers, adreçat a xiquetes i xiquets de 10 a 12 anys, per a redactar un pla municipal que marque les accions i els objectius a complir.
• Àlex Ruiz: “Volem involucrar en l’elaboració del document a aquells a qui va dirigida la iniciativa”.

L’Ajuntament de Bellreguard, mitjançant la Regidoria de Participació Ciutadana que dirigeix l’alcalde Àlex Ruiz, ha posat en marxa una sèrie de tallers participatius en vista a l’elaboració del primer Pla d’Infància, Adolescència i Joventut del municipi. La primera d’aquestes sessions, destinada a xiquets d’entre 10 i 12 anys, tindrà lloc el proper divendres 16 de novembre (17h, Llar Juvenil). En pròximes setmanes es celebraran també els tallers adreçats a adolescents i joves.

“Des del govern municipal hem volgut, primer que res, escoltar i arreplegar les opinions i inquietuds dels xiquets, adolescents i joves de cara a definir el pla, ja que ells són precisament a qui va dirigida la iniciativa”, ha remarcat l’alcalde.

Amb l’elaboració del que serà el primer Pla d’Infància, Adolescència i Joventut, l’Ajuntament de Bellreguard dóna, a més, una altra passa en l’objectiu de convertir-se en el primer municipi de la Safor en incorporar-se a la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància d’UNICEF. Segons explica la coordinadora del taller del proper divendres, Alba Àngel, aquest és un altre dels requisits per obtindre eixa declaració, junt amb la creació del Consell de Xiquetes i Xiquets, posat en marxa a principis d’aquesta mateixa legislatura.

Cal recordar, en aquest sentit, que mentres avança en el camí cap a eixa declaració com a Ciutat Amiga de la Infància, Bellreguard ja té la condició de Municipi Aliat d’Unicef des d’abril de 2017, el que suposa un reconeixement de la seua voluntat de treball en matèria de política pública d’infància.

Després d’aquest primer taller, en vindran dos més, adreçats respectivament a la població de 12 a 18 i de 18 a 30 anys. Les opinions i suggerències dels participants seran tingudes en compte per a la redacció del pla, que servirà de guia per a marcar les polítiques municipals i “marcar els objectius a complir”, segons explica Àngel.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.