laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Foto: AyuAlquería/2018
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 08
de noviembre de 2018

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA ACULL LA XIV TROBADA DE JOVES DE LA SAFOR

 

• El pròxim dissabte, 10 de novembre, l’Alqueria de la Comtessa es convertirà en l’amfitriona de la Trobada de Joves de La Safor, que celebra enguany la seua edició número catorze.

L’Ermita dels Sants la Pedra serà l’epicentre de l’esdeveniment, que està organitzat per la Mancomunitat de La Safor, a través del programa Calaix Jove, juntament amb l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa.

La inauguració, que tindrà lloc a les 10.30 hores, serà el punt de partida d’un dia amb activitats per a tots els gustos, com skate park, cal·listènia acrofitnes, capoeira, escacs, mini scape room, jocs de taula o jocs de rol. També hi haurà una exhibició de bollywood i una de ritmes de rap (coneguda com a “batalla de galls”). Així mateix, es duran a terme dues taules redones sobre “Oci educatiu” i “Participació juvenil”, i una degustació de menjar vegà.

A banda del dinar, que serà a les 13.30 hores, la trobada celebrarà el seu fi de festa amb un sopar d’entrepà, organitzat per la Filà Pirates, i amb l’actuació de pop-rock del Grup Eñe.

La Trobada de Joves de La Safor compta amb la col·laboració de la Diputació de València, de la Generalitat Valenciana i de l’Institut Valencià de la Joventut.

Ana López, regidora de Cultura de l’Alqueria de la Comtessa, transmet la seua satisfacció perquè el municipi siga l’encarregat d’acollir enguany la Trobada. “És una oportunitat tant per al poble, perquè tothom el puga conéixer un poc més, com per als joves, que podran gaudir d’una variada oferta d’activitats que, tal vegada, no coneixien. D’esta manera, fem una crida a tots els joves de La Safor perquè s’acosten al nostre poble i participen en la Trobada”.

“LES NITS BORDES”

A més, durant l’esdeveniment es presentarà “Les nits bordes”, el projecte d’El Calaix Jove de la Mancomunitat, que després d’un circuit per diversos pobles de la comarca, fa una parada a l’Alqueria de la Comtessa el dissabte 17 de novembre.

L’objectiu de “Les nits bordes” és oferir als joves de La Safor alternatives d’oci nocturn, basades en activitats esportives i culturals.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.