laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Fomento de Agricultura Industria y Comercio
Fuente: Fomento de Agricultura Industria y Comercio
Valencia 08
de noviembre de 2018

ACTE DE LLIURAMENT DEL PREMI A LA TRAJECTÒRIA CULTURAL DE FOMENT D’AGRICULTURA, INDUSTRIA I COMERÇ DE GANDIA

 

• La Junta Directiva de la Societat de Foment d’AIC, reunida el 13 de juny, va decidir, per unanimitat, que el Premi a la Trajectòria Cultural de una persona o entitat de la comarca de la Safor de l’any 2018 fora Mavi Mestre, nascuda a Oliva i, aleshores, recentment elegida Rectora de la Universitat de Valencia.

En la doctora Mestre conflueixen totes les característiques que la fan mereixedora de rebre el nostre premi: és saforenca i, en este any del 2018, tan important per a la dona en el nostre país, hi ha la circumstància històrica de ser la primera dona que és elegida Rectora Magnífica de la Universitat de Valencia, una universitat amb cinc cents d’antiguitat.

DE LA SAFOR I OCUPANT EL SETIAL ACADÈMIC MÉS ALT DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Però com el nostre premi guardona la trajectòria cultural, esta és la de la nostra guardonada:

Maria Vicenta Mestre Escrivà va nàixer a Oliva i és catedràtica de Psicologia Bàsica en la Universitat de València. És Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, en les especialitats de Psicologia i de Ciències de l’Educació. Va ser distingida amb el premi nacional als millors becaris i amb el premi extraordinari de llicenciatura. És doctora en Psicologia i va obtenir també el premi extraordinari de doctorat.

La Rectora Mavi Mestre, és especialista en matèries sobre adolescents en risc i família, i imparteix titulacions de Grau i Màster de la Universitat de València i en altres universitats espanyoles i estrangeres.

La seua activitat científica se centra en la inclusió social i la qualitat de vida dels joves i adolescents. És autora de més de 160 articles en revistes nacionals i internacionals i de 23 llibres i 49 capítols de llibres. Ha dirigit 16 tesis doctorals. És membre de la International Association of Applied Psychology, de la Sociedad Interamericana de Psicologia, de la Junta directiva de la Societat d’Ansietat i Estrès i de la Societat Espanyola d’Història de la Psicologia.

Compromesa amb la transformació de la Universitat, va ser secretària de departament, degana de la Facultat de Psicologia, vicerectora d’Estudis i vicerectora d’Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat de la Universitat de València. El dia 6 de març de 2018 va ser elegida rectora de la Universitat de València, essent nomenada pel Decret 41/2018, de 6 d’abril, del Consell de la Generalitat Valenciana.

L'acte tindrá lloc el próxim divendres, 9 de novembre a les 18:00h, en el Saló de Conferencies de la seu de Foment.

Han confirmat l’assistència a l’acte de Lliurament del Premi, l’Excm. Alcaldessa de Gandia Senyora Diana Morant, l’Excm. Alcalde d’Oliva Senyor David Gonzalez, el Vicerector de Projecció Territorial i Societat, Senyor Jorge Hermosilla, el Director Centre Internacional de Gandia, Senyor Emili Aura i els representants de les entitats municipals, empresarials, acadèmiques i culturals de la Comarca.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.