laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Oficinas del AFIC
Foto: AyuOliva/2018
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 08 de noviembre de 2018

NOU PUNT D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ DE L’AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL D’OLIVA

 

• La regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana, ha informat de l’ampliació de l’atenció al ciutadà per part de departament d’ADL, que es gestiona des de la seua Regidoria.

Des d’aquesta setmana, la ciutadania disposa, a més del punt d’informació ubicat al carrer major (Edfici Almàssera), d’un segon punt d’atenció/informació de l’Agència de Desenvolupament Local. Aquest nou punt està ubicat a les oficines de l’AFIC, ubicades a la plaça de Joan Baptista Escrivà (al costat del Mercat Municipal). El seu horari d’atenció és de dilluns a divendres, de 09.00 h a 14.00 h i el telèfon d’informació és el 96 285 02 50, extensió 554.

L’altre punt d’informació de l’ADL continua ubicat a la 1a planta de l’Edifici l’Almàssera, al carrer Major núm. 25-27. L’horari d’atenció és també de 09.00 h a 14.00 h, i el telèfon d’atenció és el 96 285 02 50, extensió 512.

La ciutadania pot realitzar els mateixos serveis en qualsevol dels dos punts, com ara serveis d’orientació laboral i atenció personalitzada, revisió del DARDE, sol·licituds de demandes d’ocupació, formació, ofertes, certificats de situació, cita prèvia per prestacions competències del Ministeri de Treball i Seguretat Social (SEPE) cita prèvia per atenció personalitzada, cita prèvia per orientació laboral i la gestió de programes i projectes d’ocupació.

De la mateixa forma, es recorda que el servei pel qual la ciutadania pot obtenir el certificat (signatura) digital s’ofereix, a partir d’ara, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (planta baixa de l’ajuntament).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.