laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Fallera Major d'Oliva 2019, Maria Morant
Foto: AyuOliva/2018
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 06 de noviembre de 2018

OLIVA PRESENTARÀ EL DIUMENGE 11 A LA SEUA FALLERA MAJOR DEL 2019, MARIA MORANT

 

• La Mantenidora de la Presentació serà la Fallera Major de Valencia del 2019, Rocío Gil.

La Federació de Falles d'Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Oliva, ha organitzat per al pròxim diumenge 11 de novembre, la Presentació de la Fallera Major d'Oliva 2018, Maria Morant, i la seua Cort d'Honor, formada per:

Carla Navarro i Àngela Mateu, de l'AC Falla Barri Sant Francesc,
Teresa Borrás i Andrea Martínez, de l'AC Falla Conservatori,
Ana Fuentes i Ana Mascarell de la Falla Institut.

La Presentació tindrà lloc a les 12.00 h al Teatre Olímpia d'Oliva, tot i que la concentració de la Cort d'Honor està prevista a les 11.00 h al carrer Major, i l'arribada de la Fallera Major, a les 11.30 h.


Fallera Major d'Oliva 2018, Maria Morant - Foto: AyuOliva/2018


Actuarà de Mantenidora Rocío Gil, advocada, de 27 anys i nascuda a Valencia. Fallera de naixement, va pertànyer a la comissió Espartero Maestro Plasencia de Burjassot en la seua etapa d'infantil, on va ser fallera major infantil l'any 2000, i posteriorment va tindre el privilegi de formar part de la Cort d'Honor Infantil de València 2001.

Poc després, es va traslladar amb la seua família a una comissió centenària, la Falla Plaça de la Mercé, de la qual va ser fallera major l'any 2017. Després d'açò, Rocío va complir el seu somni i va passar a representar tota la ciutat com a Fallera Major de València de 2018, ostentació que li marcarà per a tota la vida i del que se sent immensament orgullosa.

Rocío ha participat sempre activament en la festa, ocupant diversos càrrecs com ara vicesecretària, delegada de festejos, o de solidaritat i cultura.


Corte de honor - Foto: AyuOliva/2018


Per la seua banda, el regidor de Festes, Pepe Salazar, ha volgut animar a la Fallera Major d'Oliva 2019 i la seua Cort d'Honor, "a disfrutar al màxim de l'acte de la presentació, un dels més importants de tots els que viuran a partir d'ara, que de segur les nostres falleres viuran amb intensitat i recordaran per sempre. Per això només els puc dir que endavant, que disfruten de la festa amb alegria, i que al seu costat estarem tots, especialment la Regidoria de Festes que jo represente, per a donar-los tot el nostre suport i contribuir, en la mesura de les nostres possibilitats, a fer del seu any un dels millors de la seua vida.”

Salazar també ha agraït la presència de Rocío Gil, Fallera Major de Valencia del 2018, en la Presentació de la Fallera Major d’Oliva del pròxim any: “per a nosaltres és tot un honor que la Fallera Major de Valencia haja acceptat la nostra invitació. Sense dubte disfrutarem del seu parlament, com a bona coneixedora que és del món de les falles.”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.