laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
05 de noviembre de 2018

LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ INICIA ELS TRÀMITS PER A LA REPARACIÓ D’URGÈNCIA DE LA PARET EXTERIOR DANYADA DE L’EOI

 

• El centre anuncia que demà dimarts es reprenen les classes amb normalitat i només romandran tancades les instal·lacions annexes a la zona del despreniment del revestiment. L’alumnat serà reubicat.
• La Vicealcaldessa, acompanyada del Director Territorial d’Educació i de tècnics de la Conselleria i l’Ajuntament han visitat el centre i han certificat que no hi ha cap perill per a l’aulari.
• També de forma imminent van a retirar-se els enderrocs i s’hi instal·larà una lona de protecció de la façana afectada.

La vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques, acompanyada del Director Territorial d’Educació, Santiago Estañán, dels tècnics de la Conselleria d’Educació i els arquitectes municipals redactors dels projectes, han visitat aquest matí les instal·lacions de l’Escola Oficial d’Idiomes per tal de fer una inspecció de l’estat de l’edifici, després que el matí de dissabte passat es produïra el despreniment de part del revestiment d'un dels laterals de la façana exterior.

Els tècnics han descartat cap afecció sobre l’aulari i, per tant, cap perill per a l’alumnat i personal del centre. Demà hi haurà una nova inspecció en plataforma, i la Conselleria d’Educació enviarà un informe de seguretat a la direcció de l’Escola Oficial d’Idiomes per tal que s’hi puguen reprendre les classes demà mateix. Un anunci que ja s’ha fet a través dels comptes oficials a les xarxes socials de l’EOI Gandia. Només romandran tancades les instal·lacions pròximes a la zona afectada. Les classes seran reubicades al centre. L'accés a l'aparcament i l'entrada pel carrer Jaume II queden tancats perquè l'ajuntament ha establert per precaució una zona de restricció de sis metres des de la façana principal. L'entrada de vianants serà la de la rotonda (la del costat de la cafeteria).

“Per tant, vull llançar un missatge de tranquil·litat a la comunitat educativa del centre i a la ciutadania. Per sort, hem d’agrair que el succés ocorregués fóra d’horari lectiu i en un moment del dia amb poques persones al carrer”, ha assegurat Milvaques. La vicealcaldessa també ha anunciat que, de forma imminent, van a retirar-se els enderrocs de l’interior i exterior de l’edifici i s’instal·larà una lona de protecció de la superfície afectada. Per la seua banda, la Conselleria també ha iniciat els tràmits per a la contractació d’urgència de les obres de restauració del mur danyat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.