laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Foto: AyuTavernes/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia
03 de noviembre de 2018

L’AJUNTAMENT DE TAVERNES PAGA ELS PROVEÏDORS EN 8,39 DIES

 

• En el tercer trimestre del 2018, el consistori ha aconseguir una de les xifres més baixes del seu històric.
• L’evolució positiva del termini mitjà de pagament es suma al compliment de l’estabilitat pressupostària, la regla de la despesa, i la disminució del deute públic del consistori.

L’Ajuntament de Tavernes consolida el sanejament dels comptes municipals amb la consecució d’una de les xifres més baixes del termini mitjà de pagament als proveïdors. Segons l’informe de període mitjà de pagament a proveïdors trimestral remés al Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, Tavernes paga els seus proveïdors en 8,39 dies en el tercer trimestre del 2018.

A més, la xifra suposa una estabilització del període de pagament en menys de 20 dies durant un any complet, superant així l’estacionalització en la gestió del pagament als proveïdors.

El regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, ha assenyalat que “és important cuidar la xicoteta i mitjana empresa, els vertaders motors econòmics de la nostra ciutat i principal nínxol d’ocupació de Tavernes de la Valldigna”. “Esta situació és un reflexe de l’esforç en la gestió eficient que estem fent des de l’equip de govern municipal, i que, afortunadament, dista molt de la que teníem a Tavernes en 2010, on el període de pagament arribà a ser superior a 8 mesos”, ha conclòs el regidor d’Hisenda.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.