laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Nueva pasarela
Foto: AyuTavernes/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia
03 de noviembre de 2018

L’AJUNTAMENT INSTAL·LA UNA PASSAREL·LA EN EL CANAL DEL NORD DE LA PLATJA DE LA GOLETA PER A MILLORAR-NE L’ACCESSIBILITAT

 

• La nova passarel·la facilitarà el pas dels vianants entre els termes municipals i les platges de Tavernes i Cullera.
• L’Ajuntament inverteix vora 16.000 euros en la instal·lació de la passarel·la i la posterior adequació de la zona per a fer-la accessible i reforçar-ne la seguretat.

L’Ajuntament de Tavernes ha instal·lat una passarel·la per a vianants en el canal del nord de la platja de la Goleta, una infraestructura que permetrà donar continuïtat al passeig de les Arenes i millorar l’accessibilitat dels usuaris de la zona, gràcies a la col·locació d’este element que uneix els termes municipals i les platges de Tavernes i Cullera.

La col·locació de la passarel·la, que s’executa estos dies, es completarà amb l’adequació de la zona contigua, en la qual s’eliminaran les barreres arquitectòniques amb la instal·lació de rampes d’accés fins a la passarel·la, incorporant també dues baranes als murs del canal per a incrementar la seguretat. Alhora, es delimitarà la zona protegida del muntanyar amb estaques de fusta i corda per a protegir esta zona natural protegida del pas dels vianants.

L’Ajuntament ha fet una inversió de 15.860,20 euros per a l’adquisició de la passarel·la, col·locació i posterior adequació de la zona, una inversió que permetrà als usuaris superar el canal amb més seguretat i millorar l’accessibilitat de la zona. La ubicació de la platja canina a l’altra part del canal feia necessària esta actuació per a facilitar el pas de ciutadans i mascotes entre les dues platges.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.