laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 22
de octubre de 2018

CONVOCATÒRIA DE LES PROVES SELECTIVES PER A LA BORSA DE TREBALL D’AUXILIAR D’AJUDA A DOMICILI

 

• L’Ajuntament de Tavernes obri el termini per a presentar les sol·licituds necessàries per a accedir a esta borsa de treball a través d’un procediment selectiu de concurs oposició.
• Els interessats tenen fins el divendres 9 de novembre per a presentar en les dependències del consistori la sol·licitud d’admissió i el pagament dels drets d’examen.

L’Ajuntament de Tavernes ha obert la convocatòria de les proves selectives per a la constitució i formació de la borsa de treball d’auxiliar d’ajuda a domicili a través d’un procediment selectiu de concurs oposició. L’objecte principal de la convocatòria és la formació d’una borsa de treball lligada a l’activitat esmentada per a cobrir possibles substitucions, reforços o altres incidències del servei, així com a possibles cobertures de places que es creen en la plantilla de l’Ajuntament mitjançant el nomenament temporal.

Els interessats en la inclusió en la borsa de treball d’auxiliar d’ajuda a domicili hauran de presentar la sol·licitud d’admissió a les proves selectives, juntament amb el pagament dels drets d’examen, en el registre d’entrada de l’Ajuntament fins el divendres 9 de novembre. Les bases i els models d’instàncies de la borsa de treball es poden trobar a la pàgina web www.tavernes.es, i a les dependències de l’oficina d’informació (planta baixa) o la Secció de Personal (primera planta) de l’Ajuntament, situat en la Plaça Major,1.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.