laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la inauguración
Foto: AyuBenifairó/2018

Fuente: Ayuntamiento de Benifairó de la Valldigna
Valencia 20
de octubre de 2018

EL MONESTIR DE LA VALLDIGNA ACULL UNA EXPOSICIÓ DE PACO ALBEROLA

 

• Divendres 19 es va inaugurar al Refectori del Monestir de la Valldigna una exposició retrospectiva del pintor valldignenc Paco Alberola.

Com s’assenyalà en els parlaments de la inauguració «l’exposició ha de ser el punt de partida d’una sèrie d’iniciatives, les quals ja s’estan estudiant per part de la Mancomunitat de la Valldigna, que han de fer valdre i difondre l’obra del magnífic pintor benifaironer. La Valldigna no pot i no deu prescindir d’un artista de l’altura de Paco, amb una obra tan extensa i versàtil».

En la tria de quadres efectuada per Luci Cerveró, podem veure mostres de diverses sèries, com la de Palestina o la dedicada al mateix Monestir de la Valldigna, des d’on copsar l’eclecticisme i la varietat de tècniques i materials. Cal destacar que els quadres exposats són de format gran, els quals, per les seues dimensions, poques vegades han estat exposats.

Durant l’acte es realitzaren parlaments per part de Josep Antoni Alberola, alcalde de Benifairó; Luci Cerveró, comissària de l’exposició; Pep Bataller, crític d’art; Amparo Alberola, filla del pintor; i Vicent Ribera, president de la Mancomunitat de la Valldigna.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.