laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 19
de octubre de 2018

LES OBRES DEL CASAL JOVE DEL GRAU ESTAN EN FASE CONTRACTACIÓ

 

• El retard és degut als terminis administratius, però el govern confia que estiga enllestit abans que finalitze la legislatura.
• Picornell recorda que l’anterior govern el va programar en uns terrenys inundables. Ha estat necessari redissenyar el projecte per instal·lar-lo en un local a l’edifici XYZ en la zona universitària del Campus de Gandia de la UPV.

El president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell ha assegurat aquest matí que el futur Casal Jove del Grau té projecte i consignació econòmica, però ha patit problemes aliens, per culpa dels terminis administratius, que estan retardant les obres. De fet, ha confirmat que el projecte ja ha entrat en fase contractació pública per a la seua licitació, adjudicació, contractació i execució.

Així, si no hi ha al·legacions, “en 3 mesos podrien estar finalitzades les obres, dins d’aquesta legislatura. Confie en el bon treball dels tècnics del departament d’Urbanisme que estan duent a terme un projecte molt necessari per al Grau”.

Picornell ha recordat que es tracta d’un problema heretat de la darrera legislatura, “ja que el PP va dissenyar un edifici en una zona inundable, el que feia inviable la seua construcció. El nou govern hem hagut de refer el projecte i hem apostat per la reforma d’un local de l’edifici XYZ, en el Campus de Gandia de la UPV. Pensem que aquesta nova ubicació és molt més interessant en trobar-se integrada en una zona universitària”.

Pel que fa a les crítiques del PP al retard de les obres, el regidor socialista considera que es tracta més d’una cortina fum per amagar la falta de lideratge dels populars: “Desitje que s’aclarisquen quan més prompte millor, que facen una vertadera oposició i es preocupen pels problemes reals de la ciutadania”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.