laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Peligroso estado de la zona
Foto: PSPV-PSOE Oliva/2018
Fuente: PSPV-PSOE Oliva
Valencia 17
de octubre de 2018

EL GRUP SOCIALISTA D’OLIVA DENUNCIA L’ESTAT DEFICIENT EN LA NETEJA DEL VALL DE BURGUERA

 

• Des de fa molt anys, l’Ajuntament d’Oliva ha netejat una de les artèries més important en desaigüe natural en cas de pluja, com és el Vall de Burguera. On s’arrepleguen les aigües del casc urbà conduint aquestes a la mar, travessant el sector de la platja del KIKO.

Enguany, per primera vegada, aquesta vall no s’ha netejat, mantenint un excessiu grau de canyes que actuarà com a “dique” en cas de inundacions.

La neteja d’aquest Vall sempre s’ha inclòs en la subvenció que l’Ajuntament obté del Ministeri, on es contracta a personal per a fer la neteja en els mesos d’estiu. Enguany, a pesar de que l’Ajuntament ha cobrat els diners del Ministeri de Treball i Immigració per a fer la neteja del Vall de Burguera , l’Ajuntament no ha complit, posant en perill la justificació d’aquesta subvenció.

La regidora Ana morell, així li ho va traslladar a l’Alcalde, el Sr. Gonzàlez, el passat 10 d’octubre però aquest no ha actuat al respecte i menys davant el risc de grans pluges previstes per a demà.

A la nostra denuncia es suma, les denuncies a les xarxes socials que molts veïns del sector han llançat el dia de hui, que amb molta preocupació, estan patint la deixadesa del seu ajuntament.

Des del Grup Socialista demanem al responsable d’Obres i Serveis, David Gonzàlez, “més treballar i menys política d’aparador”. Ja fa uns dies tinguérem un “susto” en la piscina municipal, No ens agradaria que tinguérem que lamentar les conseqüències de la mala gestió municipal. Declarava Carlos Mengual

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.