laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 15
de octubre de 2018

LA JUNTA DE GOVERN CELEBRADA AQUEST MATÍ HA APROVAT LA PROPOSTA DE RENOVACIÓ PER A L'ADHESIÓ AL PROGRAMA PLATEA 2019

 

• El Programa Platea, impulsat per l'Institut Nacional d'Arts Escèniques i Música del Ministeri de Cultura i de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, permet que municipis més menuts puguen accedir a la programació de companyies de teatre, dansa i circ en situació econòmica més avantatjosa promoguda per l'impuls de la taquilla i el suport de l'INAEM (Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música) que assumeix una part del possible dèficit respecte a la recaptació.

D'aquesta manera, el consistori pretén renovar l'acord tal com es va produir l'any passat per tal d'acollir al Teatre Serrano obres de primer nivell nacional.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.