laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 08
de octubre de 2018

EL BARRI DE ROÍS DE CORELLA CELEBRA AQUEST DISSABTE LES SEUES FESTES

 

• La programació d'aquest any està marcada per les activitats culturals i es desenvoluparà al carrer Barcelona.
• La presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella, Liduvina Gil, ha presentat hui la programació de les festes de la barriada que se celebraran el dissabte 13 d'octubre.

La regidora ha volgut recordar que "fa dos anys vam reprendre les festes després de molts anys sense activitats. Van ser un èxit i aquest any hem volgut seguir treballant en aquesta línia. Hem comptat amb les tres falles del barri, l'Associació de Veïns i l'Associació de Comerciants. Vull agrair a tots ells la col·laboració i el treball que han realitzat".

Liduvina Gil ha destacat que les festes tindran moltes activitats per als xiquets com jocs infantils, berenar per als més menuts, teatre infantil, a més d'un sopar per als veïns. A partir de les 00.00 hores, la Colla de Dimonis Correcaganeres ha organitzat un correfoc pels carrers del barri. Posteriorment serà el torn per a la música amb l'actuació de Soundcheck Cover Band.

"Aquest dia suposa punt de trobada per als veïns. En un futur esperem que les activitats es puguen celebrar a la gran plaça que tindrà el barri en el futur centre de Salut integral del barri. Des d'ací vull fer una crida a tots els veïns del barri i de Gandia perquè s'acosten i participen en totes les activitats que hem programat" va finalitzar Gil.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.