laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


PSPV-PSOE (Oliva)
Fuente: PSPV-PSOE (Oliva)
Valencia 05
de octubre de 2018

RESPOSTA A LA PROPOSTA DE L'ALCALDIA D'AGAFAR DELEGACIONS

 

• Davant l’oferiment de l’Alcalde d’Oliva per a formar Govern amb els partits de la oposició ( PP i PSPV-PSOE) durant un termini de 7 mesos, el Grup Socialista comunica:

Aquesta petició es va traslladar a l’Assemblea General celebrada el 3 d’octubre de 2018, on es va acordar per UNANIMITAT de tots els membres, no acceptar aquest oferiment i mantindre al Grup socialista complint amb les seues tasques de control i fiscalització del Govern Local. Fent la següent exposició de motius:

El Govern Local actual, continua amb la mateixa composició de 4 grups polítics ( Bloc-ProjecteOliva-EU-Gent d’Oliva), amb un total de 11 regidors ( 9 amb delegacions), que ostenten la majoria absoluta. Per tant, entenem la política com un treball de Govern i Oposició. La democràcia es basa en el principi de govern i control del Govern per a garantir l’interés general dels ciutadans d’Oliva.

En aquestos tres anys de Govern, hem comprovat la falta de planificació i de idees de l’equip de Govern, que han estat més pendent de “protegir” les seues imatges que de treballar pel poble d’Oliva, fent, clarament, una política d’escaparate. Deixant una degradació general i d’abandonament de la ciutat. El Socialistes d’Oliva vivim la política de govern de una forma responsable i NO de cara a la galeria, amb valentia i esforç,i no compartim ni les formes ni la mancança de treball de l’actual equip de Govern.

L’equip de Govern ha perdut més de 1,2 milions d’euros en subvencions, en sols dos anys, el que ratifica la deriva d’aquest Govern. Baix l’acceptació i submissió d’aquell, l’Alcalde, que no ha sigut capaç de prendre cap mesura al respecte. L’alcalde no ha sigut capaç de marcar línies de treball ni de coordinar l’equip de treball, deixant patent la seu falta de lideratge. Els Socialistes no podem formar govern amb un lider, el Sr. Gonzàlez, que no es capaç de coordinar ni de dirigir cap projecte de ciutat, i no entenem la governabilitat d’Oliva, com una república independent de cada regidor.

El Grup Socialista, ja ha fet un gran sacrifici i un gran exercici de responsabilitat, abstenint-se a la votació del pressupost municipal. Un pressupost caducat i mort, que sols estarà en vigor un mes. Un pressupost que sols servirà per a pagar factures d’aquells regidors que han gastat més del que havien previst. Un pressupost, del qual sobraran molts diners, perquè s’ha presentat tard i mal. Els socialistes d’Oliva no entenem que tenint diners i deute 0, el pressupost siga tan pobre i no aporte cap millora per als ciutadans d’Oliva. Però encara sent un pressupost per a votar clarament NO, hem fet un gran exercici de responsabilitat votant abstenció.

Per tots aquestos motius l’assemblea General dels Socialistes d’Oliva per UNANIMITAT hem decidit no formar part d’aquest Govern.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.