laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la presentación
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 04
de octubre de 2018

LA XIX TROBADA EMPRESARIAL - PREMIS FAES 2018 TINDRÀ LLOC A L'ESPAI BALADRE DE LA PLATJA DE GANDIA

 

• L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha participat aquest matí en la roda de premsa de presentació del XIX Trobada Empresarial - Premis FAES 2018. En la compareixença ha estat acompanyada pel president de FAES, Miguel Todolí; Óscar Ferrairó, responsable de l'Àrea de Premis de FAES; i Jesús Alba, director del Campus UPV de Gandia.
• Una trobada que tindrà lloc el pròxim 16 d'octubre a l'Espai baladre de la platja de Gandia a partir de les 19.00 hores.
• Diana Morant ha agraït a FAES "tornar a escollir Gandia per celebrar aquesta trobada empresarial i que des de FAES s'haja escollit l'Espai Baladre".

L'alcaldessa va recordar que l'estiu passat l'espai va ser obert al públic per a albergar una exposició i que pocs dies després es va convertir en el lloc on es van reallotjar totes aquelles persones que, amb motiu de l'incendi, van haver de ser desallotjades.

En aquest punt Morant va agrair als empresaris i al president de FAES "tot el suport que ens van prestar en aquests dies de manera desinteressada. En les circumstàncies complicades és on aflora la veritable naturalesa de les persones i les empreses, i a a hores d'ara vull aprofitar la meua compareixença per a destacar l'altura humana del sector empresarial de Gandia".

"Amb aquesta Gala i com a Ajuntament i representants de la societat, reconeixem i remarquem aquelles coses que s'estan fent bé des del sector empresarial, ja que ajuden a motivar i millorar la professionalitat del sector" va declarar Morant qui ha afegit que "les empreses i les administracions han de treballar de la mà. Les administracions no generem ocupació, no generem economia, però sí que podem fer tot el possible per facilitar les coses".

"Una administració que no compleix els seus compromisos amb les empreses i no paga els treballs que realitzen, no ajuda a l'economia. Per això, des d'un primer moment hem volgut reprendre la relació de respecte que mai hauria d'haver perdut l'Ajuntament de Gandia amb els seus empresaris. A dia de hui, podem afirmar amb molt d'orgull que hem saldat els 70 milions d'euros que vam heretar de deute a proveïdors. Sempre hem defensat que la millor política econòmica era pagar el que es devia".

L'alcaldessa també remarcat que malgrat les dificultats econòmiques, s'ha apostat per contribuir a la millora dels espais empresarials de la mà dels empresaris i la Universitat. "Som Ciutat de la Ciència i la Innovació i apostem pel turisme de qualitat i intel·ligent, i hem fet grans inversions que destinades, per exemple, a la millora i modernització dels polígons industrials, (1,5 milions d'euros), o la instal·lació de fibra òptica. I molt aviat acabarem la rotonda que facilita l'accés a Alcodar (1,2 milions d'euros), que embelleix i dignifica l'accés Nord a la ciutat".

Sobre aquestes i altres inversions, l'alcaldessa es va reafirmar en la idea que l'actual executiu "seguirà reclamant davant tots els organismes necessaris la finalització d'infraestructures necessàries i un finançament just per a la Comunitat Valenciana".

Per finalitzar, Morant va felicitar els guardonats de la Gala i al seu president, Miguel Todolí "perquè aquests premis enforteixen i consoliden la unió del món empresarial i l'associacionisme en el nostre territori".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.