laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la firma del convenio
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 04
de octubre de 2018

SIGNAT EL CONVENI ENTRE L'AJUNTAMENT DE GANDIA I FOMENT QUE POSSIBILITARÀ LA REHABILITACIÓ DE LA FAÇANA DE L'EDIFICI

 

• L'acord té un import de 45.000 €.

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant i el president de Foment, Joaquin Bernabeu, han signat aquest matí el conveni que permet la rehabilitació de l'edifici de Foment i altres estances d'aquest. A l'acte també han estat presents els regidors Nahuel González i Ciro Palmer.

Diana Morant ha recordat que l'edifci data de principis del segle XX que va néixer com a espai per a canalitzar les inquietuds dels empresaris d'aquell moment i que a més és un edifici emblemàtic del Centre Històric.

"Amb aquesta signatura reafirmem el nostre compromís com a ajuntament i com a govern en la tasca empresarial que es realitza a Foment" "Vull felicitar el seu president per la tasca que estan desenvolupant per renovar el projecte. Els espais no té sentit sense contingut i en Foment s'està creant Economia, Associacionisme i Cultura".

Per la seua banda, Joaquín Bernabeu ha agraït "la col·laboració que des de l'inici de la legislatura hem tingut tant de l'alcaldessa com de Ciro Palmer per aconseguir que Gandia tinga una institució com Foment on gran part de la societat de Gandia i els seus empresaris tinguen un punt de trobada".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.