laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuTavernes/2018

Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 03
de octubre de 2018

TAVERNES REFERMA EL SEU COMPROMÍS CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC EN LA CONFERÈNCIA INTERNACIONAL DE L’ALIANÇA DEL CLIMA

 

• El regidor de Medi Ambient, Josep Llàcer, ha assistit a la conferència Connectant Ciutats. Solucions locals per a desafiaments globals celebrada a Barcelona dintre del marc del pacte dels alcaldes contra el canvi climàtic.
• Els acords i les conclusions resultants de l’esdeveniment conformen la Declaració de Barcelona, un document que servirà per a fer demandes conjuntes a la Unió Europea i als governs nacionals per a aturar el canvi climàtic.

Tavernes de la Valldigna ha estat representada en la Conferència Internacional de l’Aliança del Clima, que porta com a lema Connectant Ciutats. Solucions globals per a desafiaments globals, celebrada estos dies a Barcelona amb la presència del regidor de Medi Ambient, Josep Llàcer, per a refermar el compromís del municipi en la lluita contra el canvi climàtic i treballar per a dur a terme nous objectius municipals, nacionals i internacionals.

“En la lluita contra el canvi climàtic i el respecte al medi ambient, Tavernes sempre ha fet un pas avant per a donar suport i implantar les iniciatives encaminades a reduir un problema que ens afecta greument a tots. En la Conferència Internacional de l’Aliança del Clima hem refermat el nostre compromís per a continuar treballant amb un pla i objectiu conjunts amb la resta de poblacions adherides, i hem compartit experiències i idees innovadores que ens poden ajudar molt en este sentit”, ha assenyalat Josep Llàcer.

Esta conferència està emmarcada en el pacte dels alcaldes contra el canvi climàtic i el resultat dels acords i les conclusions extretes en l’esdeveniment és la Declaració de Barcelona, signada per més de 1.700 poblacions d’arreu del món, per a continuar els compromisos que els municipis van adquirir després d’adherir-se a l’Aliança del Clima amb l’objectiu de combatre conjuntament el canvi climàtic i fer demandes a la Unió Europea i als governs nacionals abans de la XXIV Cimera del Clima de desembre.

Amb la firma de la Declaració de Barcelona en favor de l’Aliança del Clima, Tavernes es compromet a continuar amb les accions dutes a terme fins ara i a reduir almenys un 10% les emissions cada cinc anys per a lluitar contra el canvi climàtic i ser un dels municipis referència amb la cura del medi ambient.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.