valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Bruselas
Foto: Pixabay/2018
Fuente: Barcelona en Comú
Valencia 22
de septiembre de 2018

BRUSSEL·LES SEGUEIX ELS PASSOS DE BARCELONA, VARSÒVIA I NOVA YORK I ORGANITZA LA QUARTA TROBADA DE CIUTATS SENSE POR

 

• Seguint els passos de la trobada global de Ciutats sense Por (Fearless Cities) que va organitzar Barcelona en Comú el juny de 2017, la plataforma municipalista “We Brussels” (Nosaltres, Brussel·les) organitza aquest cap de setmana una nova jornada municipalista on es debatrà entorn de la participació ciutadana, el feminisme i com les ciutats poden ser més habitables pels qui les viuen, entre altres temes.

Aquesta nova trobada se suma a les que s'han organitzat a les ciutats de Varsòvia i Nova York durant aquest estiu. Josep Maria Montaner, regidor d'Habitatge de l'Ajuntament de Barcelona, participarà en el plenari d'obertura del diumenge així com en una sessió on compartirà, entre altres coses, les mesures que està duent a terme la ciutat per aturar desnonaments i augmentar el parc públic de lloguer.

La trobada serà una oportunitat per seguir impulsant l'agenda municipalista de cara a les eleccions europees del 2019. Elena Tarifa i Marta Junqué de la Comissió Internacional de Barcelona en Comú impartiran el taller sobre el paper del municipalisme en el marc de la Unió Europea, i també participaran en tallers sobre la feminització de la política, entre altres.

Les jornades Fearless Cities a Brussel·les que se celebren avui i demà a la capital belga, reuneixen a més de mig centenar de persones vinculades a diferents moviments polítics, així com a regidors dels ajuntaments d'Amsterdam, Nàpols i Berlín.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.