laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuGandia/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 20
de septiembre de 2018

GANDIA ACOLLIRÀ EL PRÒXIM 29 DE SETEMBRE EL I OPEN NACIONAL DE MODALITATS TATAMI SPORT

 

• La competició se celebrarà en les modalitats de point fight, light contact, kick light i comptarà amb la presència de més de 200 esportistes procedents de tot Espanya.

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant acompanyada per Jose Antonio Núñez, president de Box Safor; i Roberto Lara, tècnic del Club, han comparegut en roda de premsa per presentar el I Open Nacional Ciutat de Gandia de modalitats Tatami Sport que se celebrarà al poliesportiu municipal el pròxim 29 de setembre.

Lydia Morant ha explicat que el campionat reunirà totes les modalitats de Tatami Sport (point fight, light contact, kick light) en categories cadets majors, júnior i sènior.

"En tindre caràcter nacional el club espera comptar amb una àmplia representació d'esportistes procedents d'altres comunitats autònomes. El Box Safor està realitzant una gran tasca pel foment de l'esport a la nostra ciutat i prova d'això és l'organització d'aquest esdeveniment esportiu".

Per la seua banda, Jose Antonio Núñez ha explicat que "estem molt contents perquè la convocatòria està tenint una molt bona acceptació. Ja tenim més de 200 inscripcions tot que la competició abasta 3 de les 5 categories possibles. Gairebé la meitat dels participants vénen d'altres comunitats autònomes el que repercutirà en l'ocupació hotelera i en l'hostaleria". "La nostra intenció és que aquesta prova s'incloga en el circuit nacional que s'implantarà pròximament per part de la Federació Espanyola de Kickboxing i que tindrà un format a manera de lliga".

Finalment, Roberto Lara ha afegit que "comptarem amb altres campions d'Espanya procedents d'altres províncies, el que permetrà als espectadors veure combats d'altíssim nivell en plena Fira i Festes. Esperem que molts pares s'acosten amb els seus fills i descobrisquen un esport que s'està desenvolupant molt en categoria femenina en els últims anys"

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.