laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 19 de septiembre de 2018

COMENCEN ELS “DIVENDRES CULTURALS” A L’ALQUERIA DE LA COMTESSA

 

• A partir d’este divendres, 21 de setembre, l’Alqueria de la Comtessa acollirà cada setmana els “Divendres culturals”. Una proposta de la regidoria de Cultura amb l’objectiu d’acostar a tots els públics una variada oferta cultural a través del teatre.

Este divendres serà el torn de la companyia Ambfi Teatre amb l’obra “Estimada Anuchka”, de Carles Alberola. L’actuació començarà a les 22 hores a la Casa de la Cultura, amb entrada gratuïta.

SINOPSIS

Sota el cel estrellat d’una nit de setembre, cinc amics es retroben després del casament d’un amic comú. Es reuneixen en la casa de camp d’un d’ells, on la manifestació dels seus desitjos anhelats, dels seus temors ocults i de la mala consciència d’un cap als altres, els posarà en evidència i, al mateix temps, els mostrarà que mai s’han atrevit a afrontar els seus vertaders desitjos.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.