laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18
de septiembre de 2018

PRIETO HA VALORAT AQUEST MATÍ LA PROPOSTA QUE HA PRESENTAT AQUEST MATÍ EL PARTIT POPULAR

 

• El portaveu del govern, Jose Manuel Prieto ha valorat aquest matí la proposta que ha presentat aquest matí el Partit Popular sobre algunes mesures que s'han d'adoptar pel que fa als afectats per l'incendi forestal.

Prieto ha donat la "benvinguda" als populars a l'acció de govern pel que fa als afectats pel foc. "Des del primer dia estem atenent a totes les persones afectades per l'incendi forestal i solucionant totes les afeccions que s'han produït en l'àmbit privat i públic" "Tot i el que van arribar a afirmar, des del primer moment hem estat treballant amb la Diputació, Generalitat Valenciana i Govern Central per restituir la normalitat a les zones menys afectades i treballar més profundament en les zones més danyades per tal de canalitzar en els pròxims mesos, a través de l'Ajuntament de Gandia, totes les mesures necessàries per a la recuperació".

"Les mesures que proposa el PP no aporten res de nou perquè el paraigua és la declaració de zona d'Emergència que va arribar del Consell de Ministres fa dies i que s'afegeix al Decret del Consell que parla d'implementar amb ajuts públics aquells aspectes als quals no arriben les asseguradores i des d'aquest canal és on estem treballant amb tots els Ministeris". "Treballem des d'aquest marc perquè la declaració de zona d'Emergència no només contemple aquestes mesures sinó moltes altres. El PP es conforma amb unes porques mesures a implementar quan nosaltres som els primers que prendrem i demanarem totes les accions que siguen necessàries. El govern i l'Ajuntament de Gandia estan per portar la veu dels veïns a on siga amb l'objectiu de tornar a la normalitat en aquestes zones".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.