laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: AyuTavernes/2018

Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 18
de septiembre de 2018

L’AJUNTAMENT DE TAVERNES AVANÇA AMB EL PLA D’INVERSIONS EN LA VIA PÚBLICA EN EL CARRER CALVARI I ADJACENTS

 

• L’alcalde Jordi Juan ha visitat este matí les obres que l’Ajuntament du a terme en la zona nord del municipi, en els carrers Corralot, Travessera de San Benet i Calvari.
• L’Ajuntament inverteix en estes obres 170.000 euros, de manera que la inversió total acumulada corresponent al Pla d’Inversions en la Via Pública és de més de 575.000 euros.
• A més, hi ha previstes actuacions en la via pública per valor de 1,3 milions d’euros, com ara el vial perimetral de la platja de Tavernes, l’execució de guals accessibles en el Divina Autora i la reurbanització de Joan d’Àustria i adjacents.

Les obres de reurbanització del carrer Calvari i adjacents avancen a bon ritme, i ja s’han escomés les actuacions en la Travessera de Sant Benet per a eliminar els escalons i substituir-los per una rampa a fi de millorar els criteris d’accessibilitat.

En concret, les actuacions preveuen l’adequació de 135 metres lineals de vorera per a facilitar el pas de vianants en el carrer del Calvari i l’eliminació dels escalons dels carrers Travessera de Sant Benet i Corralot, substituint-los per rampes accessibles per a afavorir el pas a persones amb diversitat funcional. També s’habilitaran passos de vianants accessibles en els encreuaments.

L’Ajuntament ha executat obres per valor de 575.000 euros corresponents al Pla d’Inversions en la Via Pública pactat amb la ciutadania en 2016, després d’una sèrie d’assemblees veïnals. Les més destacades han estat la reurbanització del carrer Mentre Sansaloni i adjacents, la zona del Prado Comarcal i la repavimentació del carrer de la Barca i de la plaça Rei Joan Carles.

D’altra banda, hi ha pressupostades actuacions en la via pública per valor de més de 1,3 milions d’euros, com ara el vial perimetral de la platja de Tavernes, l’execució de guals accessibles en el Divina Autora i la reurbanització de Joan d’Àustria i adjacents.

L’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, ha destacat l’esforç que fa l’Ajuntament de Tavernes per a millorar l’accessibilitat en la via pública i l’estat de voreres i guals. “Seguim actuant en la via pública i en les voreres per a eliminar barreres arquitectòniques. D’esta manera, executem el pla d’inversions en la via pública”, ha assenyalat l’alcalde.

Estes obres, que tindran un cost aproximat de 170.000 euros, estan finançades amb una subvenció de la Diputació de València emmarcada en el Pla Provincial d’Obres i Serveis. L’empresa vallera Grau Pascual SA serà l’encarregada dels treballs. El termini d’execució de les obres és d’uns 6 mesos.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.