laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


PSPV-PSOE (Oliva)
Fuente: Grupo Socialista de Oliva
Valencia 18
de septiembre de 2018

COMPROMÍS D’OLIVA PERD UNA SUBVENCIÓ DE 400.000 € DESTINADES A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES ATURADES D’OLIVA

 

• Una vegada més, el Govern encapçalat pel Sr. David Gonzàlez i el seu Grup polític Bloc Compromís, torna a perdre una altra subvenció.
• Aquesta vegada per a la contractació de 25 persones aturades d’Oliva per un període d’1 any, i per un import de 399.660€.
• Recordem que tan sols fa tres mesos ja va perdre 200.000€ d’una altra subvenció per a la contractació de joves d’Oliva, del programa (T’AVALEM).

Aquesta subvenció, aconseguida al 2014, va anar renovant-se any a any fins ara, que per la mala gestió de la regidora d’Ocupació, Rosana Miñana, i de l’Alcalde, David González, ens han portat a perdre aquesta quantia econòmica. Han presentat la documentació SENSE COMPLIR els requisits propis de la convocatòria. Segons transcripció de la resolució de la Direcció General d’Ocupació i formació, especifica : “ RESUELVO: INADMITIR la solicitud presentada el día 17 de abril de 2018, por l’Ajuntament d’Oliva, por no reunir los requisitos establecidos en la Orden de la convocatoria y proceder al archivo de las actuaciones declarando concluido el expediente de referencia”.

La mateixa Direcció General d’Ocupació ja va advertir al Sr. Gonzàlez, el 21 de juny de 2017, mitjançant una circular que va arribar directamente a alcaldia, que es requeria l’acreditació de les aules per a impartir els taller d’Ocupació (s’adjunta circular) al 2018. Però la inacció d’aquest govern torna a tindre les seues conseqüències i la falta de responsabilitat d’aquestos regidors la patiran els ciutadans d’Oliva, i en particular les persones sense treball.

«A les distintes comissions, als plenaris,...hem advertit al Govern, al senyor González i a la senyora Miñana, que corria perill aquesta subvenció per la falta d'actuacions per aconseguir tindre una major puntuació, però ni tan sols hem aplegat a la fase de preelecció. És un desgavell» indica Mengual. Un Alcalde que no actua com a tal, la incapacitat dels regidors de Govern, i les lluites internes de poder entre els grups polítics del govern, ens estan portant la ruïna al nostre Poble.

En tan sols 5 mesos, Bloc- Compromís ha perdut 600.000€ per a contractar a veïns i veïnes d’Oliva en programes mixtes de formació – ocupació. «No podem permetre perdre 600.000 € en matèria d'ocupació, primer per a joves, i ara per a gent en seriosa dificultat econòmica. Aquest Govern, de nou, perjudica als nostres ciutadans, ara, en tema d'ocupació» explica Mengual. Lamentem la falta de transparència i la intenció de l’alcalde d’ocultar als grups polítics aquesta situació, pareix ser que ha adquirit els hàbits del PP, ja que després de més de dos mesos d’haver arribat la resolució ( 05/07/2018), l’alcaldia no ha transmès la informació. Ara es demostra perquè el Sr. Gonzàlez va llevar l’accés dels partits polítics als documents del registre, ara entenem perquè la falta de transparència del Sr. Gonzàlez, ja que ha tardat 47 dies en donar-nos els documents que el Grup Socialista va demanar el 26 de juliol 2018.

«47 dies amagant-nos la informació. Ho fan mal i opac. És un Govern totalment a la deriva, i sense transparència.» explica el portaveu socialista. Fa uns dies, l’Alcaldia va retirar les delegacions a determinats regidors per, segons les seues manifestacions, no realitzar correctament les tasques pròpies de les delegacions; concretament al Sr. Blai Peiró, se li va retirar la delegació de Polígons per haver perdut una subvenció. No deuria aplicar la mateixa vara de medir a la senyora Minyana, i retirar-li la delegació de Recursos Humans?

En qualsevol cas, demanem que es solvente aquesta problemàtica creada pel Govern, amb els recursos econòmics locals, per poder contractar aquestes 25 persones.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.