laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuTavernes/2018

Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 13
de septiembre de 2018

MÉS DE 1.000 PERSONES PARTICIPEN EN LA PAELLA GEGANT DELS MAJORS DE LES FESTES DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA

 

• L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, acompanyat de diversos regidors del govern i la corporació municipal ha saludat els assistents.

Este migidia ha tingut lloc la tradicional paella gegant per a la gent major, un dels actes més multitudinaris de les festes de Tavernes. Enguany, ha concentrat més de 1.000 persones de Tavernes que han gaudit del plat típic valencià cuinat per Galbis, de l’Alcúdia, i del meló proporcionat per les empreses valleres Bollo i Sala.

Les portes de l’espai multiusos del Vergeret s’han obert a les 12:30 hores, i entre les 13:30 i les 14 hores han començat servir-se els primers plats, fins a completar les 1100 racions que s’han repartit. La sobretaula ha estat amenitzada pel cantant local Jose David.

L’alcalde de Tavernes Jordi Juan s’ha dirigit a la concurrència per a desitjar-los que acaben de passar bones festes, i per a animar-los a participar de la programació, “una programació molt completa i per a totes les edats. Perquè la festa la fem les persones”, ha assenyalat Jordi Juan.


Momento de la jornada - Foto: AyuTavernes/2018

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.