laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayudas para la adquisición de libros de texto
Foto: Pixabay/2018
Fuente: Ayuntamiento de La Font d'en Carròs
Valencia 13
de septiembre de 2018

L’AJUNTAMENT DE LA FONT D’EN CARRÒS DESTINA 4.800,00 € A AJUDES PER A L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT

 

• Un any més, el govern de la Font d’en Carròs destina 4.800,00 € a ajudes per a l’adquisició de llibres de text destinades al 2n cicle d’infantil per al curs 2018/2019.
• Amb aquesta iniciativa l’ajuntament vol garantir l’accessibilitat de totes les famílies a la ferramenta bàsica educativa dels més menuts, els llibres de text.
• La dotació màxima individual serà de 60 € depenent de les condicions econòmiques de cada sol·licitant.

Per poder sol·licitar aquesta ajuda s’ha d’estar empadronat en el terme municipal de la Font d’en Carròs amb un mínim d’un any d’antiguitat. Les sol·licituds es podran aconseguir en l’edifici de l’ajuntament o en la pàgina web oficial de l’ajuntament de la Font d’en Carròs (www.lafontdencarros.es).

Per a l’obtenció d’aquestes ajudes es tindrà en consideració la renda per càpita familiar, famílies o menors en situació de risc social i la situació laboral dels progenitors.

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà des de l’11 de setembre fins al 28 de setembre. Una vegada realitzat el recompte de punts, es publicarà la llista definitiva dels beneficiaris en el tauler d’edictes de l’ajuntament i en la pàgina web oficial de l’ajuntament (www.lafontdencarros.es)

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.