laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Inicio de curso
Foto: AyuBellreguard/2018

Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 11
de septiembre de 2018

EL COL·LEGI DE BELLREGUARD ENCETA EL CURS MÉS PREPARAT DAVANT LES PLUGES

 

• La primera obra del pla Edificant, realitzada en un temps rècord, ha permés instal·lar una pèrgola per unir els edificis d’Infantil i Primària.
• Durant l’estiu, a més, s’han desenvolupat obres per a l’eliminació d’humitats.

El col·legi públic Gregori Mayans i Ciscar de Bellreguard acull ja l’alumnat en el nou curs, i ho fa més preparat que mai davant els problemes que sempre pot ocasionar la pluja. L’anomenat pla Edificant posat en marxa pel Govern del Botànic en la Generalitat Valenciana ha permés que l’Ajuntament haja pogut construir una pèrgola metàl·lica per a connectar els edificis d’Infantil i de Primària.

Els treballs van acabar a temps i l’obra es va poder estrenar el primer dia del curs, aquest passat dilluns. Amb això, es compleix una de les demandes que havia realitzat el centre, a través del seu equip directiu, segons ha destacat el regidor d’Educació, Jaume Borràs.

Per altra banda, l’Ajuntament ha aprofitat també l’estiu per acabar amb els problemes d’humitats que patia el centre, amb unes obres finançades pel Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació de València.

Pel que fa a la nova pèrgola, forma part del projecte asumit per l’Ajuntament de Bellreguard en el marc de l’esmentat pla Edificant de la Conselleria d’Educació. La delegació de comptències que en el seu dia va concedir la Generalitat a petició del municipi permetrà, a més, dura a terme una altra obra, que es troba ja en procés de contractació: la construcció d’un magatzem per al col·legi. El pressupost conjunt de les dos obres arriba fins els 86.912.,36 euros.

Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme, Joan Marco, ha volgut agrair també a l’empresa que s’ha encarregat de les obres que haja pogut fer-les “en un temps rècord”, de manera que estigueren acabades per al començament del curs escolar. Era una prioritat, segons el regidor, que els treballs es realitzaren durant el periode estiuenc, “per evitar riscos per als nostres xiquets”.

La construcció de la pèrgola ha estat molt ben rebuda des del mateix col·legi. El seu director, Lluís Miquel Gómez, recorda que es tractava d’una reivindicació “de molts anys” que es fa realitat just quan es compleixen dos dècades des de la construcció del centre. Igual que demanada era també la reparació dels problemes d’humitats.

Així mateix, Gómez ha destacat una altra obra realitzada aquest estiu per l’ajuntament: l’adequació del pati d’Infantil, que s’ha reomplit d’arena.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.