laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Curso de cocina autóctona
Foto: AyuOliva/2018

Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 11
de septiembre de 2018

LA REGIDORIA D’OCUPACIÓ I EMPRESA AMB COORDINACIÓ DE LA REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL DE L’AJUNTAMENT D’OLIVA INICIA UN CURS DE CUINA AUTÒCTONA DIRIGIT A DONES IMMIGRANTS PER MILLORAR LA SEUA INTEGRACIÓ

 

• L’Ajuntament d’Oliva, a través del PROGRAMA PANGEA, subvencionat per la Conselleria de Benestar Social ha iniciat un curs de cuina autòctona adreçat a dones immigrants.

Entre les ocupacions més freqüents d’aquestes persones, destaca, la cuida de gent major. Un dels principals problemes al que s’enfronten en aquesta tasca és la diferència cultural, de costums i, en concret, la diferència gastronòmica. És per això, que es considera de màxima importància formar aquestes persones en la cuina de plats típics locals per reduir aquesta diferència i dur a terme el seu treball de manera més eficient.

L’Ajuntament d’Oliva ha contractat al grup GARCÍA IBÁÑEZ per dur a terme l’esmentat curs, aquest grup compta amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la formació i la inserció laboral.

AMB AQUEST CURS, ES PRETÉN APROPAR LA GASTRONOMIA LOCAL A LES DONES IMMIGRANTS PER QUÈ CONEGUEN:

• Productes locals i ingredients de la cuina local
• Ubicar llocs de venta d’aquests productes en comerços d’Oliva
• Com preparar i cuinar plats típics locals
• A la gent del mercat i s’integren així entre els veïns d’Oliva

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.