laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Virulencia del incendio
Foto: VD/2018

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
09 de agosto de 2018

GANDIA POSA EN MARXA TRES PUNTS D'ATENCIÓ PER INFORMAR ELS AFECTATS PER L'INCENDI

 

• L'Ajuntament de Gandia ha posat en marxa tres punts d'atenció per atendre a tots aquells afectats que a causa de l'incendi no puguen accedir als seus habitatges o que aquestes hagen estat greument afectades pel foc.

Cada punt estarà integrat per un Policia Local, un psicòleg i dos tècnics municipals. Els treballadors s'encarregaran d'aportar tota la informació als afectats, donar suport psicològic i informar de les mesures que el consistori ha posat en marxa per pal·liar la situació.

ELS PUNTS D'INFORMACIÓ INSTAL·LATS SÓN ELS SEGÜENTS:

1.- Xauxa. Situat al carril de servei d'accés a Xauxa. El nombre de contacte per a concertar una cita és el 667102795.

2.- Casa de la Marquesa. La casa de Cultura de Gandia acollirà el segon punt. El nombre de contacte per a concertar una cita és el 667102790.

3.- Espai Baladre. Situat a la platja de Gandia al carrer Rioja.

- El nombre de contacte per a concertar una cita és el 667102788.
- En tots els casos l'horari d'atenció als damnificats serà de 13.00 del matí a 20.00 hores.
- A partir de demà l'horari serà de 08.00 a 20.00 hores.    

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.