laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 24
de julio de 2018

GANDIA REDUEIX EN DOS ANYS 65 MILIONS D'EUROS DE DEUTE

 

• La bona marxa de l'economia municipal de l'Ajuntament de Gandia acaba de ser ratificada pel Ministeri d'Hisenda. Si l'actual corporació va rebre una herència de deute total, és a dir deute financer i comercial, de 350 milions d'euros a hores d'ara aquest deute s'ha reduït fins als 285 milions d'euros que correspon únicament al deute financer en estar liquidat tot el deute comercial que va deixar el PP.

En poc més de 2 anys, el deute s'ha reduït en 65 milions d'euros un fet que es pot considerar insòlit donada la tradicional tendència incremental de l'endeutament municipal i que l'actual corporació ha aconseguit revertir de manera efectiva i significativa.

Amb aquestes dades, el pla d'ajust imposat el 2015 pel Ministeri de Montoro s'està complint de forma molt concreta i obri esperances per a la recuperació de les finances municipals en un temps menor del previst i arribar a la normalitat de la situació econòmica de l'Ajuntament de Gandia.  

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.