laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuOliva/2018

Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 18
de julio de 2018

GENT GRAN FINALITZA AMB ÈXIT EL PRIMER CICLE DEL PROGRAMA D’ACTIVITATS OLIVANIMA’T

 

• La cloenda del programa tindrà lloc l’11 d’agost amb un sopar popular a la platja de la Mitja Galta.

Des de Regidoria de Gent Gran, que encapçala la regidora Yolanda Pastor, s’ha realitzat un balanç del què ha estat el primer cicle del Olivanima’t, actuacions i activitats dutes a terme durant l’any 2018. “Gràcies a aquest programa s’ha produït un increment del nombre d’actuacions realitzades al llarg de l’any respecte a anys anteriors” assenyalava la regidora Pastor.

Aquestes activitats d’OLIVANIMA’T han anat encarades al col·lectiu de Gent Gran des del passat mes d’octubre fins a juny, i sempre s’han oferit al Centre Social Sant Francesc i a la Llar de Jubilats, centres de la localitat, per tal de facilitar als participants el desplaçament i una atenció més directa i àgil dins del seu barri.

Queda pendent la cloenda del programa OLIVANIMA’T amb el ‘sopar a la fresca’ que es realitzarà el pròxim dia 11 d’agost a l’aire lliure, a la platja de la Mitja Galta. Estarà dirigit a totes les persones que han participat en el programa i a públic en general. Els tiquets es poden adquirir als dos centres de jubilats o, també, al despatx de la Regidoria de Gent Gran situat a la primera planta de l’Ajuntament d’Oliva.

Durant aquests mesos s’han desenvolupat amb èxit algunes activitats com són els tallers de risoteràpia, nadal, Sant Valentí, memòria, pasqüer... Xerrades del seu interés, visites culturals per la nostra localitat, visites socioculturals a València, marxa a peu, celebracions de Nadal, de nit de cap d’any, falles... Fins i tot un curset de l’ús de mòbil i tauleta.

Des de la Regidoria de Gent Gran es considera que “se’ls ha ajudat que gaudisquen d’aquest entreteniment i a crear hàbits saludables, ajudant-los així a mantenir el seu estat físic i psíquic, potenciant el seu benestar. Per tant es mostren satisfets pel programa OLIVANIMA’T, perquè s’ha potenciat la participació i integració de la Gent Gran en la vida de la comunitat i tenen intencions de continuar amb aquest projecte per al pròxim any”.

Una vegada passat l’estiu, des de la Regidoria de Gent Gran es continuarà oferint aquest servei a tota la nostra gent gran del municipi, promovent participació i l’autoestima dels més majors, amb la creació d’espais nous i formes noves per a l’ocupació de l’oci i temps lliure, ampliant el ventall d’activitats, sempre que la gent gran continue participant en elles.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.