laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 17
de julio de 2018

TAVERNES DE LA VALLDIGNA ACOLLIRÀ PROJECCIONS DE CINEMA PER A TOTA LA FAMÍLIA SOBRE L’ARENA DE LA PLATJA

 

• Les projeccions, emmarcades en la iniciativa Cine a les platges del Patronat de Turisme de València, proposen dos títols aptes per a tota la família.
• Les projeccions sobre l’arena arriben al municipi el dimecres 18 de juliol amb la pel·lícula Bebé Jefazo, i tornaran amb un nou títol dimarts 28 d’agost.

Una nova edició del programa estival Cine a les platges organitzat pel Patronat de Turisme de València arriba a la platja de Tavernes amb la projecció a l’aire lliure de dos pel·lícules d’animació durant els mesos de juliol i agost. La primera de les projeccions serà Bebé jefazo, aquest dimecres 18 de juliol, un títol d’animació d’estrena recent (2017) i apte per a tota la família. El 28 d’agost serà el torn de la projecció de Capitán calzoncillos: su primer peliculón, un títol també d’animació i apte per a totes les edats, estrenada igualment l’any passat.

La platja de Tavernes de la Valldigna continua un any més apostant per aquesta iniciativa turística, dirigida a tots els públics i totalment gratuïta, que es realitza a diverses localitats del litoral valencià. L’experiència cinematogràfica a l’aire lliure es podrà gaudir gràcies a una pantalla inflable de 90 metres quadrats sobre l’arena de la platja.

Com a novetat, enguany també es realitzaran tallers infantils i activitats d’animació per als més menuts. A més, s’habilitarà un punt mòbil d’informació turística per a promocionar les experiències turístiques que ofereix el municipi durant tot l’any, i també la resta del territori valencià.

“Esta és una molt bona iniciativa que ens ajuda a dinamitzar l’oferta turística de la platja amb una proposta d’oci familiar que a més posa en valor la platja com a escenari únic”, ha assenyalat la regidora de Promoció Turística Pilar Ausina. “Tenim per davant dos dates de cinema a la platja que a més venen acompanyades d’altres activitat per als més menuts”, ha conclòs la regidora.

Els assistents poden portar cadira o tovallola per a asseure’s en l’arena i veure la pel·lícula. Les dos projeccions començaran a les 22.00 hores, i tindran lloc en la zona de l’accés del Camí de la Mar, coneguda com a Puerta del Sol.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.