laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Trobada solidària de 2017
Foto: AyuTavernes/2017
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 15
de julio de 2018

TAVERNES CELEBRARÀ LA SEGONA EDICIÓ DE LA TROBADA SOLIDÀRIA ACOMPANYADA DE L’ESTRENA DEL MAJORFEST

 

• La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat per al 20 de juliol una nova trobada per remarcar la tasca de les diferents associacions i entitats sense ànim de lucre vinculades a la ciutat.
• En el mateix aparador es celebrarà el festival MajorFest, un festival dedicat a la gent gran on actuarà el grup Riber Som amb una proposta tribut a la música dels anys 60 i 70.

La Torre de Guaita de la Platja de Tavernes serà l’escenari de la segona edició de la Trobada Solidària que reunirà divendres 20 de juliol un total de catorze associacions i entitats sense ànim de lucre amb vinculació a la ciutat per a destacar el treball que realitzen i donar a conèixer el teixit associatiu del municipi mitjançant nombroses activitats dirigides a tot el públic. Esta trobada, impulsada per la Regidoria de Serveis Socials en col·laboració amb el teixit associatiu valler, celebra enguany la segona edició.

Tot seguit, i com a novetat, el mateix escenari acollirà la primera edició del MajorFest, un festival dedicat a la gent gran que homenatjarà la música del passat. Els assistents podran gaudir d’un àpat popular i recordar els sons de fa uns anys amb el tribut a la música dels anys 60 i 70 que proposa el grup Riber Som. L’actuació començarà a partir de les 21:30.

A més, durant la jornada hi haurà diferents activitats destinades al públic infantil com jocs tradicionals o globusflèxia, per tal d’afavorir la transversalitat de les activitats.

Noèlia Alberola, regidora de Serveis Socials, ha ressaltat que “esta proposta conjumina la posada en valor de l’activitat inestimable del teixit associatiu local, i les activitats per a la dinamització i socialització de la gent gran de Tavernes de la Valldigna. A més, amb l’organització d’estos esdeveniments en este escenari, volem reivindicar la Torre de Guaita com a punt de trobada en la platja de Tavernes” ha conclòs la regidora.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.