laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 12
de julio de 2018

EL FESTIVAL POP AL CARRER-DESLLUNAT INTERNACIONALITZA LA SEUA PROPOSTA MUSICAL AMB 2 NITS DE JAZZ A LA VORA DEL MAR

 

• Artistes valencians de la talla d’Albert Sanz, David Pastor o Clara Andrés passaran per l’escenari del festival entre una nòmina extensa de destacats artistes internacionals.
• Els concerts esdevindran els dies 13 i 14 de juliol a la Plaça de les Palmeretes de la platja de Tavernes de la Valldigna.

Demà arranca el festival Pop al Carrer – Desllunat, un esdeveniment musical centrat en el jazz que ens apropa en esta edició algunes de les propostes internacionals més interessants dels moment dintre del panorama jazzístic, sense oblidar els noms valencians.

El festival, que compleix enguany catorze edicions baix el lema ‘A la vora del jazz mare 2.0’, portarà a l’escenari de la Plaça de les Palmeretes de la platja vallera noms valencians coneguts com el trompetista David Pastor que acudirà en format quintet acompanyat pel trompetista veneçolà Chipi Chacón, el pianista i compositor Albert Sanz en format trio i acompanyat pel músic siri Mohannad Nasser o la cantautora Clara Andrés.

L’experimentació sonora vindrà de la mà de Cavallo, banda que recorre a elements del math-rock, el free-jazz, el punk, el sorollisme i l’aleatorietat però també a les tradicions més fosques del blues i la ethiopic-music; i també es podran escoltar joves formacions que exploren pels infinits camins del jazz com Hot Barbacue formació que naix recentment amb ritmes boogaloo-funk-jaz, de la mà de tres músics amb una extensa carrera en altres grups com Limbotheque, La Petita Orquestra Peiotaire, Banda Batukem o Marjal Groove Project, formació que també estarà present al festival que recull melodies tradicionals i altres de nova creació; Bron, formació que explora noves rutes del jazz o Jim War Brou, nova aposta del músic valencià Jaume Guerra (Orxata, Dómisol Sisters, Obrint Pas, Ramon Cardo & The Nyora Boppers, etc.), amb el seu jazz holístic en valencià que es complementarà amb les il·lustracions en directe de l’artista pegolí, Àlex Seguí (La Gossa Sorda).

Des de Mallorca arribarà Tugores Film Project, projecte musical del guitarrista i compositor de Palma, Jaume Tugores, que amb un violoncel, un saxo i una combinació de guitarres clàssiques i elèctriques compartirà amb els assistents algunes de les clàssiques melodies que han fet encara més gran el cinema. També es podran veure projeccions de cinema en Super-8, com en anteriors ocasions, a càrrec del projeccionista valler Santiago Estruch i hi haurà servei de menjar a càrrec de Fusta Orgànic.

El festival, organitzat per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i LaCasaCalba, compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, València Turisme, ALPESA i el Celler Arràez, Malavida.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.