laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna

Fuente:
Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia
09 de julio de 2018

L’AJUNTAMENT DE TAVERNES HABILITARÀ UNA NOVA AULA DE DOS ANYS EN EL DIVINA AURORA

 

• Els treballs es preveuen fer durant l’estiu per a acollir els alumnes en el nou curs escolar.
• El projecte s’ha dut a terme en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, que aportarà l’equipament necessari per a l’aula.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna habilitarà una nova aula per a alumnes de 2 a 3 anys en el Divina Aurora. Esta actuació, que es durà a terme amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, està prevista per a l’estiu, a fi d’acollir els alumnes en el nou curs escolar.

El consistori assumirà les obres per a habilitar l’espai i adequar-lo a la normativa vigent, mentre que la Conselleria aportarà l’equipament necessari per a atendre les necessitats de l’aula de 2 a 3 anys.

L’execució del projecte s’estima entre agost i el començament de setembre. Entre altres, el projecte inclou l’habilitació d’un accés independent i de banys contigus. De la mateixa manera, es crearà una zona diferenciada en el pati per a l’esbarjo dels menuts.

La regidora d’Educació, Bea Ferreres, s’ha mostrat molt satisfeta amb la col·laboració de la Conselleria i ha ressaltat el compromís de l’Ajuntament per a ampliar l’oferta gratuïta i pública d’escolarització del tram d’edat de 2 a 3 anys. “Volem donar resposta a esta demanda de la ciutadania, una resposta que reafirma el nostre compromís amb l’educació pública“ ha destacat la regidora.

Amb estes actuacions, l’Ajuntament invertirà 43.000 euros de recursos propis, que es complementarà amb l’aportació d’equipament per part de la Conselleria d’Educació. Per al curs 2018-2019 Tavernes de la Valldigna disposarà de 76 places públiques i gratuïtes per al tram d’edat de 2 a 3 anys.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.