laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 06
de julio de 2018

GANDIA SE SITUA COM LA CIUTAT QUE MÉS HA REDUÏT EL PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS DURANT 2017

 

• L'informe anual de l'Associació de Treballadors Autònoms destaca la millora de les xifres després d'haver liquidat el deute heretat de la passada legislatura.

El coordinador general d'Economia i Hisenda, Salvador Gregori ha comparegut aquest matí en roda de premsa per valorar els resultats de l'últim informe de l'Associació de Treballadors Autònoms que emet anualment.

Gregori ha explicat que el document constata que les administracions locals són les que més tarden a pagar als autònoms amb un termini mitjà de 95 dies i que en el cas de la ciutat de Gandia, se situa com la ciutat que més ha reduït el període mitjà de pagament a proveïdors a situar-se en 39 dies de mitjana durant 2017.

Sobre els resultats, el coordinador general d'Economia i Hisenda ha explicat que "vam trobar milions d'euros en factures a empreses i autònoms que s'havien amagat als calaixos durant la passada legislatura. Ja vam dir que el termini es reduiria considerablement a mesura que es consolidassen les mesures d'aquest govern basades en pressupostos realistes (no es contemplen cànons que no es podien cobrar), rigorositat en l'execució pressupostària i serietat en els compromisos adquirits amb els proveïdors".    

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.