laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 04
de julio de 2018

PRESENTAT EL CARTELL ANUNCIADOR DE LA FIRA I FESTES GANDIA 2018

 

• L’autora és Mireia Durà, Llicenciada en Belles Arts i professora d’Art a Batxillerat Artístic.
• El regidor de Cultura, Joan Muñoz, ha presentat aquest matí el cartell anunciador de la Fira i Festes de Gandia 2018, que tindrà lloc del 28 de setembre a l’1 d’octubre.

L’autora escollida enguany és Mireia Durà, Llicenciada en Belles Arts i professora d’Art en Batxillera Artístic. Evidentment, “el protagonista és el Tio de la Porra, denominador comú a tots els cartells, però amb elements senzills, simplificats, amb moviment, amb pocs colors. De fons, l’estrela caudata, per diferenciar el nostre personatge del d’altres municipis veïns, que també anuncien les seues festes amb ell. En definitiva, un cartell per a tots els públics, perquè és el que representa la Fira”, ha assegurat Durà.

Muñoz, qui ha destacat l’originalitat del cartell, ha recordat que anirà presentant-se a poc a poc la programació més destacada de la pròxima edició de la Fira i Festes de Gandia 2018.


Cartel anunciador 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.