laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Fin de fiestas
Foto: AyuAlquería/2018
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia
03 de julio de 2018

L’ALQUERIA FINALITZA LES SEUES FESTES PATRONALS 2018

 

• Després de 4 dies de festa, l’Alqueria s’acomiada de les festes patronals de Sant Pere i Sant Pau 2018 i ja pensa en les festes 2019.

Els actes festius van començar oficialment el divendres 29 de juny, dia de Sant Pere, que va començar amb una despertà per tot el poble desdejuni oferit per la corporació local, i va continuar amb un vi d’honor a migdia per a tots els veïns. A la vesprada, es va fer la processó al patró i en finalitzar, un castell de focs artificials amb una revetlla amb orquestra a la Plaça Major.

El dissabte 30 va estar organitzat per l’associació Sentíssim Crist de l’Empar, on també es va fer una despertà pel municipi i un vi d’honor a migdia. A la vesprada, es va fer la processó del Santíssim crist a la vesprada on van participar les festeres i festers del municipi i la directiva de l’associació. El dia va finalitzar amb un castell de focs artificials i una revetlla a la Plaça Major.

El diumenge 1 de juliol va ser el dia organitzat per l’associació Divina Aurora, amb una despertà per a grans i menuts amb una globomascletà i desdejuni. A la vesprada es va fer la cavalcada infantil amb concurs de disfresses que va guanyar el conjunt “Sant Burret”, que simulava una processó fictícia. A la nit es va fer la processó de la Divina Aurora, seguida d’un castell de focs artificials i d’una discomòbil.

L’associatiu Els Lluïsos va ser l’encarregada de la programació del dilluns 2 de juliol, que va iniciar amb una despertà amb espuma i llançaments de pols de colors. A la vesprada es va fer la processó dels Lluïsos, on es repleguen als festers en la seua casa, i no a les festeres, com es fa normalment. En finalitzar la processó a Sant Lluís Gonzaga, es va fer una cavalcada nocturna de disfresses que va finalitzar amb una orquestra al pàrquing del camp de futbol.

L’alcalde del municipi, Voro Femenia, es troba “molt satisfet d’aquestes festes sense incidents” i vol “agrair a les associacions per la bona organització de les festes, als festers i festeres el bon fer en els actes programats i a tots els veïns i veïnes la seua implicació en aquestes festes, que amb la seua col·laboració fan que milloren any rere any”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.