laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Mini-Trinquet
Foto: AyuTavernes/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 15
de junio de 2018

TAVERNES REP 57.000 EUROS DE LA DIPUTACIÓ DE VALENCIA PER A MILLORAR EL MINITRINQUET I EL FRONTÓ MUNICIPAL

 

• La Diputació de València atorga a Tavernes esta subvenció que cobrirà el 80% de les despeses de la millora.
• El consistori de la ciutat compromet 14.250 euros per a completar les inversions necessàries.

La Diputació de València ha atorgat a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna una subvenció de 57.000 euros per a rehabilitar i millorar el minitrinquet i el frontó municipal.

En concret, esta subvenció permetrà reparar el paviment de la pista del minitrinquet i el sostre, a més de reparar i millorar altres desperfectes menors de les instal·lacions. Pel que fa al frontó, les actuacions previstes comprenen la rehabilitació de la estructura i els elements metàl·lics perimetrals, i l’adequació de la superfície de rebot de la pilota.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha destacat el compromís de l’Ajuntament amb la recuperació i reivindicació de la pilota valenciana. En este sentit, ha assenyalat que des de l’executiu local “estem destinant esforços per a dignificar la pràctica de la pilota valenciana, tant en la millora de les instal·lacions com en la posada en valor de la vessant patrimonial de la pilota. És per això que hem augmentat un 10% el conveni amb este club, i també hem col·laborat braç a braç a l’escola de pilota i el club femení”.

En este sentit, estos dies la Casa de la Cultura de la ciutat ha acollit l’exposició Faixa Roja Faixa Blava, una exposició coproduïda pel Museu Valencià d'Etnologia de la Diputació de València i el Museu de la Pilota de Genovés, i que aborda la pilota valenciana més enllà de l'àmbit estrictament esportiu mostrant tot allò que envolta el joc, com la rellevància social dels jugadors i de les relacions entre ells, la presència i la participació del públic, les normes, les modalitats, els equipaments i també la percepció que tradicionalment ha tingut la societat valenciana d'este esport

La subvenció s’emmarca en el Pla de Trinquets que desenvolupa la Diputació de València, al que ha destinat dos milions d’euros, i que incidirà en la millora i rehabilitació de 31 trinquets i instal·lacions vinculades al món de la pilota a les comarques valencianes.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.