laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


15a Fent Art
Foto: AyuBellreguard/2018

Fuente:
Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 14
de junio de 2018

L’ALUMNAT DE DIBUIX I PINTURA DE L’ESCOLA D’ADULTS DE BELLREGUARD MOSTRA L’EVOLUCIÓ EN LA 15A FENT ART

 

• S’inaugurarà demà a les 20 hores a la Casa de la Cultura de Bellreguard amb mig centenar d’acrílics, pastels, olis i aquarel·les.
• Enguany són 14 dones i un home en un curs que sempre ha comptat amb majoria femenina i amb perfil d’edat majoritari entre els 40 i 60 anys.
• Borràs: «són moltes les que tornen a inscriure’s i això permet observar un grau de perfeccionament tècnic que es nota en el resultat final»

Demà divendres a les 20 hores a la Casa de Cultura de Bellreguard, l’alumnat de dibuix i pintura de l’Escola d’Adults de Bellreguard oferiran, com des de fa quinze anys, el fruit del seu treball al llarg del curs en la mostra Fent Art. Seran quasi mig centenar les peces de les 14 alumnes i l’alumne del curs que impartix Carmela Borràs, entre les quals pastel, acrílics, aquarel·les i olis.

Com explica Borràs «són molts els que tornen a inscriure’s cada any o els que hi tornen al cap d’un temps i això permet observar un major perfeccionament del seu nivell tècnic que es nota en el resultat». El curs, que compta també amb alumnes d’altres poblacions de la Safor, presenta un perfil majoritàriament femení, situat entre els 40 i els 60 anys i de diferents professions: de mestresses de casa a infermeres o professores.

Una part d’elles no comptava amb formació prèvia o ni tan sols s’havia llançat a provar pel seu compte; l’altra ha volgut profunditzar i aprendre sobre allò que ja els apassionava prèviament. Com comenta Borràs, «La implicació és innegable i es nota com, a mesura que el curs avança, se solten i les propostes de treball parteixen directament d’elles».

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.